[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
當間尺(3罐)透明?
Choky會送銀牌比廢老
咁癲t1咁都唔俾佢休息下
應該都無得點休息 lpl好似已經操緊
佢話自己會爆開兩日台 然後就消失
另外幾個都會陸續開補哂8月時數

BTW 牙宙穩重左好多
睇佢今年D賽後訪問 對比上年 少左陣傻尻味
希望佢唔會壓力爆煲
個feel好T1 明明戰犯oner都就嚟要俾人開車
結果總係有一個人會跳出來幫佢擋槍
下架車就決定去zeus
Faker = Forever其實都無咩問題
定係有條友ID叫 Forever
choky舊年咁樣troll尺哥
亞運唔拎返塊金牌贖罪真係講唔過
以前regular 未出關,上中野嬴左GAME
POBY在陣,未出關上中野已經輸左場GAME
AD打毛咩 有幾個PATCH 或者時期,佢狀態係突然沉
但大賽/PO 有幾可佢真係第1戰犯
有Oner喺度想做第一戰犯都幾難
Final個日內心一直都係到多謝oner
唔係第一戰犯就唔係troll

仲有多謝Game 3 Gumayusi喺中路貪兵噴雙招
呢下真心ON9,明明岩岩先見到GENG成班友係自己紅區掃眼,佢竟然突個頭出黎食兵
唔知想BAIT定點,勁老重要開牆頂住佢唔比佢走呢下心諗做乜鳩
似想BAIT但又EXECUTION 失誤

大O老師個玩法唔識肯為團隊犧牲既話,T1似會一路輸到尾
好似上年JDG咁
真阿,FINAL個日佢頂多咪第3 知你想講咩啦,0殺VIPER 應該係LCK AD之首
即使kt 常規賽第一 aiming一陣ad
唔計狀態起伏 你見我有冇吹aiming勁過guma
打得差就Truck 咁DK應該要塞過紅隧
[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1169)
https://lih.kg/bwGnAeV
#21 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

都叫你俾啲信心
但係我有樣野唔明,點解T1要趁guma冇雙技嘅大好時機走去逼巴龍團,手持三條小龍嘅T1到底有咩難言之隱
我講29分鐘
好多時都係咁 唔明做咩要force objective 明明自己狀態差 仲要有時只係第2/3條龍 之後個到爭唔到就一路輸落去
但啲gameplay多咗傻鳩味
見到就知玩完
傻鳩
我係咁提viper係因為天公地道話佢勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞