[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有,Tom + Oner
俾雙殺kt呃咗 原來唔係T1勁
Beryl嗰啲就真係科研啦
Keria嗰啲…
Faker擺明仲係一線選手
俾連登仔講到地底泥咁
試下雙方jg 調轉
不過下個patch 明益on9er 到時放長雙眼睇有咩變化
好似得專業五毛狗講到佢係地底泥
五路gap但地底泥係Oner 然後Keria Zeus Gumayuzi
呀caps你又鞭KT
下個patch好似係wukong喎
話廢老尋日表現冇操肥咁好啫又冇話佢地底泥
有oner guma keria喺度
佢最多都係同壽司爭第四戰犯
話晒3-0 Badd
Keria唔做唔錯先係第五戰犯喎
醜唔過kiin…
笑撚死
佢playoffs屎過Bdd
改版後aatrox 仲會唔會出現喺賽場上
第二次打kt之前我仲以為hirai會針住xayah azir aatrox ban,點知hirai係咁放

打完嗰個bo5之後我就發覺neeko好似都好緊要,之後士哥就針住xayah azir neeko ban,aatrox只要唔好好似kt咁由得上路自生自滅嘅話唔係唔放得
如果講gap既話比delight gap左唔少
懷念rexxxna
keria撚呢隻都好勁
有ban呀,每場ban 1-2隻咁囉
咁拎lulu 唔通好似hylisang咁閃大自己開戰咩
我記得keria有下真係閃大自己開zeri
條友隻lulu對線期嗰陣成日喺冇jg干預嘅情況比人逼閃lulu勁嗰陣唔玩lulu,到依家個個support都玩開戰英嘅時候先嚟玩打regular成日諗住拎pog,結果關鍵時刻喺硬輔patch成日揀隻海鮮隱形等運到
Keria係rank抄人橋玩ad sup
印象中嗰陣soloq Beryl拎jhin出嚟sup先
成個post除左隻五毛狗之外邊有人踩到佢地底泥
Oner同Guma宜加就真係地底泥啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞