[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
原來王牌係用luciannami打豬女
轉PATCH就唔同嫁喇,轉番打前中期版本就到T1發揮既時候
過到瑞士輪嘅
八強對jdg同gen應該輸硬
對blg lng kt 都有得打嘅
冇啦相都影哂
同埋一決賽,成隊T瘟連後勤都冇咩信心咁,琴日都夠膽pick 塔利雅俾廢老點解唔夠膽pick黑鬼俾廢老

人地肥閪都夠膽拎隻GG人出黎,成隊T瘟冇自信用其他打法
Kaisa 好屈
t1點解唔拎
有閪用 上年op嗰陣就玩埋囇犽叔cait ashe sup
用版本英贏會勝之不武
上年邊有人敢放路娜比T1
唔識玩囉
其實尋日輸嗰三場已經唔關視唔視野分數事
你話係因為冇清好做好視野比人繞後開一波會戰帶個大節奏就話關視野事姐
根本三場都養到Peyz肥過豬頭冇人處理到
世一輔要玩Lulu 唔開戰
Kaisa Rell不了
打野節奏輸,中路線權輸,前期團戰比Peyz拎哂頭,已經可以唔洗睇
睇下宙斯同史一Sup係Kkoma既下面可唔可以有進步啦,唔係直接比大滿貫比尺好過,唔想再見到肥閪捧盃
酸到
我睇完 結論係 oner要前期打交 打贏既matchup
佢先識打機
唔係就龜係jg 打到6/7lv出預視者 或者 4-5lv 下路有線權call食龍 先做野
同埋佢唔會改變動線去做野 呢下慘
最抵死G3 Geng 9玩讓到咁都偷唔到
睇下最後seed 4 係DK 定 HLE
T1中期捉人捉得好先不停擴大到優勢姐, GENG又點會係9玩
其實佢地五個都有問題, 輔助嘅問題已經係五人入面最唔致命
實唔致命喇,永遠重要賽事企後面打飛機,唔係重要賽事就凸個龜頭出黎係威係勢
入到worlds已經唔叫最差
咁呢三場佢除左打飛機之外仲衰d咩咁嚴重
2場要佢出軟輔, 唔打飛機唔通開戰咩
1場硬輔, 已經不停搵機會開戰, 唔通又屌番佢做乜勾出去唔保好AD等佢自己跌雙招?
屎哥賽後話冇諗過G3贏到 佢差啲玩出火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞