[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
睇佢gameplay無問題
唔好逼觀眾睇佢大頭close up
T瘟幾時會跟meta架,識跟meta AA skin就係z字頭喇

佢地一決賽就冇自信,上野就想不斷搵野做,sup就變公務員,湊夠人數黎開場,兩邊中和下,上野想做野嘅諗法少啲,sup做返多啲野就可能有機
睇床狗屌Truck1 笑到仆街
Shaker喺lck呢啲粥region先keep到relevancy
camille呢d non meta效果都好好
人地drx決賽敢玩hecarim bard 仲要屌打你
又唔見你地反ruler
明明撞樣
大東夠係main英 點知佢choke到咁
佢撐truck 1?
咁唔怪得truck 1成日仆直
咁上年雙殺LPL係咩黎
fluke
今年4強4個位都係lpl嘅
未有luler唔計
Delight差果十分係咪因為樣衰
Post 左delight gif
食左10 個負評
就係扣左個10 分
條撚樣燈閪黎,成撚日燈鳩t1 3:0禮拜日打有出story話3:0geng,跟住又改3:1 3:2
馬後砲講 諗番轉頭t1都幾抵死 勝者組決賽t1 2:1Geng 好啦成隊開始飄啦搞科研啦 之後game 4玩隻汎輸咗 搞到要打第五局心態爆炸輸埋 跌埋落去敗決要打多次kt 好啦搞到要打滿五局暴露曬啲弱點出黎(都唔想講game 3又玩乜野蛇女配卡力斯) 比Geng睇住黎食真係自己攞嚟
之前又話咩勝組無優勢 敗組隻手好熱
而家又嚟話咩敗組打多場bo5會暴露哂弱點比人針對
到底邊樣真
唔好意思 想問下LOL鼠標太細點搞?
年紀大,有時打打下細到唔見咗
game setting已經較到最大
同賽制無衝突架喎 手熱所以最撚手個幾隻咪比人針對ban曬 ban曬之後無新對策咪收皮只係馬後炮覺得佢地game 4玩埋啲怪pick搞到後面出現一連串既事情做成而家個結果
冇喇,學wolf話齋,GG人要ban,炮娘要ban,塔莉雅要ban,賽垃圾又要ban就係純粹實力差距

不過當初如果贏左,kt可能格食格幫T瘟打走Geng
輸左仲好…
最柒都係KT
嚇死人咩
2023仲信KT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞