[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
guma鍾意成日衝上去打人 好似黑人 draven個類咁
Xayah衝上去開W A一下再Q已經可以禁錮到人比佢瘋狂A當打poke
人地反打xayah有R自保啱哂佢 後期又有輸出
仲要t1拎隻lulu加強埋對線期
實有啦 都唔知點搶
T瘟 peyz
thank you oner
我話game1 mid gap最大,係講緊三場入面game1係mid gap最大嗰場,我完全唔明你點樣望文生義得出我話廢老係game1最大戰犯嘅結論
佢jinx同cait都撚手
但呢類又無咩自保
dk屠9drx冇人講
dd已成condom
因為佢企位差成日好易比人捉到囉
我平時都屌其他人唔保佢 但係尋日真係幫唔落
點會係mid gap咁簡單
視野set up 靚 成日揾到機會幾個包一個,oner行到邊比人睇到邊
chovy taliyah係勁招大係打出價值,但我唔覺得佢去到t1可以有相同效果
之前都柒過幾鍋啦
明顯佢依家同花生有化學作用D call先會咁靚,連doran都揾到機會插眼落t1石頭個邊嘅草睇Oner視野,研究得勁透澈
t1 上野一去到決賽個腦好似塞住左咁
下 幾時打
唔講CL想誤導啲唔睇嘅人?
game1咪即係廢老之前贏操肥嘅方式
之後兩場就真係多謝geng oner
班友成日fake臭人以為有lck睇
啱啱打完
regional就星期六2點
你上面個回覆係CL
啱啱dk cl屠完drx cl 3:0
入決賽 聽日同NS CL rematch
話粗肥打得好過廢老
即係你想話廢老打得廢啦
你仲唔係想話廢老係戰犯
總之5路加教練都有Gap 中路無例外
星期一仲要講明dd 睇開lck既點會唔知
冇睇開既都唔會睇啦
到底何來嘅自信中路ping爆問號啲人上囇上路壽司仲可以繼續向前
Oner肌肉腦唔識變速gank 同改JG Path
基本係依家tank但前期傷害強既jg metal 佢已經比GG 完全睇死左
GG vs T1打左咁多次以花生既經驗基本上前15分鐘都知Boner 係邊到
Oner 既standard farm path 根本對手有分析師都可以輕鬆知道曬
基本上T1 前期唔拎前期對線陣幫Oner 容易渡過6級
佢或者線上既人都會好容易比人不停懲罰
仲要佢成日做埋d on9 前期invade 但又唔睇隊友係邊個位
最後比人殺或者連埋隊友一齊比人屠,呢個情境今年都唔知見過幾多次
NS贏到既話

不如再踢一隊換哂CL
仲要對多佢至少一個worlds
有唔廢 好難唔估佢champ
仲有冠軍AD
最多咪小組賽pick lee踢爆啲外卡 然後淘汰賽就反野反撚到出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞