[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
vital係咪唯一一個連拎兩年CL summer champ
原來舊年借走左去LJL
唔太算
上次NS贏既時候佢係借左俾ljl既sg
想問下spring個陣升callme上黎打左一兩場 都覺得ok
但summer繼續死攬fiesta係咩意思
有冇人卡撚左喺尋找對戰到?

撩完無反應,熄game重開 摸game mode乜都試過哂
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1692709322.A.888.html

不給Kt送車 送t1?

韓國人咁𠹌二五
ns應該係諗住換返jiwoo再買埋quad搞得掂 點知quad唔爭氣
不過最大問題都係dndn 除左ksante有lck中游lv其他英都係廢
重開啦 有時係會咁

hana 係咁話Fak好多場外因素影響狀態
有咩場外因素冇得住ihotel?
之前爆過無出糧
但後面仲有咩就唔知
佢係咁暗示一大堆問題
早幾日game1,delight rakan laning phase就exactly keria打blg嗰隻rakan咁,w唔中人結果比人反手打殘之餘仲搞到下路冇線權,xun見到guria比人壓到塔底就dive佢兩個,黑帶大哥見到guria壓緊對面呢個情形嗰陣就繼續向上刷野等花生gank bot
冇出糧呢個內部問題大家都知,but佢幾時講
今日psg 出個條片 zod 搵佢同ic8 傾睇法
其實呢個先係常態 打機勁嘅人好易轉去另一隻game
gamer勁嘅係學習模仿能力唔係單純只係識某隻遊戲specific knowledge
所以啲人話咩職業選手隻驚執左無得撈 我真係唔信 人哋玩咩都勁你十倍 有心轉點會撈唔掂
槍game易translate好多佢本身有cs 背景好似係
2023 Aiming點睇
最過譽1st team ADC
Player’s damage per gold should be proportional to their trash talking. Except Xayah, dpm is very low

係咪千巴買

今日好似到Oner俾人開truck
睇返幾張圖其實guma個傷轉率都唔係咁差啦
對面肥到豬咁邊有得比
佢regular season好似好差,之前有人post過
oner抵收 夾錢送佢返去做gym
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞