[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
節奏呢一點好同意

EVEN有時打其他隊 都見到好多節奏好亂既情況
FAKER理應呢D情況比到意見壓住 同拖返慢/加速之類
老實有時無限加速呢D,我自己就覺得應該係FAKER CALL既
反而係依家無一個人可以禁住呢D情況發生

重有前期節奏呢D其實見到真係JG GAP,特別個BP 將個情況發大幾廿倍
ONER你都係要比佢打交佢先識打機,唔知點解之前順位都好高既POPPY 今場完全放棄
視野呢啲最簡單既野都屌左好耐啦
轉線 分推 衰無視野比人捉呢d場場都有咁濟
視野好過一排,好飄忽
捉轉線我諗都係GENG 研究得好,G1用過一次佢地G23都唔敢再用呢個戰術
但比人玩到成個RED SIDE JG上方都係眼都唔知呢下真係慘
睇返 3場
其實PRE 15 或者PRE 20
其實T1 同GEN 算55波
經濟左持平

係中期打團似乎GUMA企位唔夠好
同埋整體打團都輸GEN就好易亂陣腳繼續比人滾雪球

G2 勁多殘血比人操作打爆左心態同埋G2 肥閪機械人好撚準
呢場就無計

感覺而家T1 問題係PRE 15 問題不大
同GEN都打得有來有回 EVEN 比人單捉左幾波但都會換到相應既野令到經濟持平到局勢
對線CS 呢D都無咩好大問題

問題係中期進攻節奏
好容易踩入人地陷阱同比人邊線捉完換唔返其他野
2黎係打團弱左
T1輸嘅原因得一個
就係廢
T1前期唔贏=輸
贏親多數靠前期snowball
kt都係死呢樣
但係geng冇乜輸線,而且花生>oner
同埋廿分鐘5050巴龍 食到就有機會snowball到贏 輸就下一場
借問聲各位大佬呢排會唔會都有爆ping 問題
收工想打鋪機都爆哂ping 勁無癮
所以教練團要諗中期節奏問題
中期節奏咪得廢老開戰
第睇3炒fbi
條撚樣真係廢到笑
等睇
C9 Game 2個陣

見到Chovy而家打機好多嘢講好唔慣
Btw 漿5個都有出posts,Ruler Lehends全部都有like
中路
PCS個schedule 咁癲
打到27號之後要訓兩個禮拜
9/9先打final
睇人仆街最開心,睇賤種天仆街更開心
Big Dhokes
咁都有自爆
老左係多愁善感啲
KT吹大咗
奧米加巴巧大隻
C9個中上野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞