[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
太心急一直都係T1 CALL既問題特別輸緊個陣
雖然個陣應該係嬴緊
個陣無記錯係 ONER KERIA想插眼之後比人捉就格硬要打,打到比GENG COMEBACK
明明BP 迫到GENG用左第2套陣容,破到局有機G5
因為由guma比人逼左雙招已經係死局
T1如果唔食小龍 gen就會叫doran peyz去食
拖到咁後30分鐘t1個陣無巨大經濟優勢基本上好難正面打得贏本身團戰勁嘅gen
如果t1去食小龍 就要佈眼係小龍區
Gen唔同你真打 剩係喺小龍區換你血量狀態同逼你技能 之後再轉去食巴龍
T1依個時候過到去巴龍區視野已經比gen清哂 仲點同gen打 又賴視野差距咩
所以t1先佈眼係巴龍區賭一波團戰
拎到巴龍殺到幾條友有機會直接end game
就算直爆唔到都可以吊住條命仔拎下條龍
你mark實哂所有人cm…
咁啱見到
傻鳩
係呢到要講guma係Lck ad之首先係主流
Peyz係因為隊友養得好先睇落表現好過guma
而viper單從戰績睇直情係guma私家雞
之前guma輸 只係咁啱faker唔係到 guma咁啱撞正狀態唔好先比佢偷贏左1次
其實情況無你講到咁"急",單純佢地判斷失誤 好想快D搶番BARON區視野
但點知GENG成班未走
只能夠講guma未差到要賣
但truck1想贏一定要搵人頂走oner
呢條友比左咁多機會佢都冇進步
唔止無進步重 愈打愈屎,上年world final前 明明幾好
dllm.....
哇 5個月前
spring regular場nid到spring 3-1漿豬嗰陣都勁嘅,但spring 1-3漿豬開始就

唔計出poby大哥嗰期,其餘四件中風友joke極都叫做keep住有貨仔交下,黑帶大哥應該差唔多十幾廿場先有一場fit,佢仲要下年先完約,當t1唔term佢,我諗都要簽多件jg同佢輪換

Here we go
Gen G Keira
躝啦
一句講晒想攞冠軍就幾貴都買kanavi
要入都唔入T1啦
好野留返比T1
人地留係煎東做太子爺唔好
煎東有4件頭
T1呢
T1有貨車
4件柒頭
咁KT有5件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞