[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Spring playoff
delight有下lulu R係oner李星Q入去嗰陣擊飛佢再變動物直接秒
Cait sup係Kellin rank玩先
summer玩過都廢左唔少
嗰隻除咗R閃冇咩特別
閃爪
開大既角度同位置都好緊要
亞運熱身賽係9月幾號打?
睇番replay,尋日操肥隻Ksante一場玩左4次Q3F
睇返delight大哥spring final隻lulu
再睇返keria大哥呢兩日嗰隻
懷疑佢就係靠game 3最後場巴龍團捉柒姑媽同打死廢老嘅play拎fmvp,因為就咁睇成個bo5我會覺得花生大哥先係最出色嗰個
「反Delight都不得不承認⋯?」
最經典巴龍閃上去揾唔到波比再比佢偷龍

game5 真係KT更加中風先贏到
Game 1 兩個都90分
Game 2 花生100分,操肥85分
Game 3 操肥100分,花生85分

Delight 就3場都90分
Game 3 POG
Game 1 有得同花生爭POG
唔明點解啲人覺得佢唔值FMVP
仲有下係廢老ahri想開delight大哥然後比佢自r彈起,再比多蘭大哥隻ksante抱走

nami lulu disengage咁勁,但keria嗰隻隱曬形
自從spring final佢gap柒keria之後,我已經洗心革面,冇再反delight大哥
因為花生大哥對面有個黑帶大哥做對比掛
偷咗巴龍㗎,尊重啲好冇
cuzz大哥同bdd大哥由佢自生自滅啫,花生大哥同操肥大哥尋日證明咗只要隊友肯幫上路,其實唔係話冇得食壽司🍣
唔洗睇都知GENG 3:0 T1啦,JG咁廢撚都比T1偷到個亞軍返嚟
去到世界賽都係比人GAP爆,換DK隻JG去T1,真係直接起飛,
要一隻只會農既JG真係無撚用,ONER淨係識全清
其他隊根本唔洗研究T1,直接去GK下就搞撚掂,躺都唔撚識躺
隻JG咁撚廢都串柒柒,仲要咁多人支持,抵啦
你choky fanboy緊係尊重啦
黑帶大哥唔係行街就送頭,送完之後殺人reset返再送,再唔係就拎herald撞搭皮嗰陣自肥
KT差一步就有新gif新jpg了
11&12 號7點
安妮 賽勒斯呢D 其實都仲好用
有時可以教練團考慮下唔好太盲信META 諗下D陣容組合
變通下
BO5 偷到一場都爭好遠
雖然佢真係好樣衰 但玩得都真係好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞