[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我都日日投FYE
Fye死得不明不白
仆你個街 Bora 竟然可以係尾2

呢個世界究竟可以仲有幾多傻閪仲信Bora 係8婆同臭閪

你地成日話999係天使劇本 都要你本身係要係天使先可以做到 Bora 三次都係被人推去做隊長 C位永遠冇佢份 最多都係只係主唱 Killing Part 鏡頭 永遠唔係佢度 同隊既出事 每一次都主動盡力幫 要大家表現都要比觀眾見到 第一次就話巧合 第二次就話剪出黎姐 第三次都係咁唔係天使係咩

QP 一開始就出盡力 以為拎到個第一會吸到粉 點知到頭來連Final 都入唔到 仲要Semi係尾2走
如果佢當初冇攞晒所有rapper嘅話結果應該會好唔同
唔關事 所有嘢一早已經鋪排好 佢嗰組係唔會贏到
根本pick team 係正D
係佢有pick / drop 搞到D 評判有大期望
其實只係team 1 team 2
靚成咁都叫普通
個人又sweet又positive
班人第一次睇mnet選秀 無語
根本mnet唔會比2隊pick team贏
贏左咪同5-0果次一樣
個人覺得最少好樣過二奶
mnet一個綜藝節目買十二首新歌真係估唔到唔知之後會唔會叫返7喜隊唱番曬
我最鍾意係Puzzlin team
Rose blossom一開頭係hwiseo把聲令人對首歌好有期待 佢把聲真係超特別,用真聲唱歌都咁好聽
收尾嗰下Hey~勁有魅力
跳舞又好睇,連rap都ok
個人覺得普通
rp嘅話윤경最靚
米黑拉
其他人點諗我唔知 總之我day one睇佢跳dumb dumb已經覺得佢好正
最簡單
rp三個+3Y+kei
冇咗Jiwon唔想睇了
睇返黃心穎都跌好多票
同Top7差廿萬
只要無放學後心動既痴線Final Benefit ,冇大醜聞,宜家7個大機會有6個會keep到得好女仔同Jihan 爭最一個位,因為冇one pick 頭6個既Fan點都會繼續咁投,咁係對佢地最有利
唔知點解覺得佢好中意痴埋落啲勁人度
仲Jihan?
佢流失左廿萬票
而家爆Elly朱里都未輪到佢
其實大家真係唔洗諗同團嘅邊個走咗啲票會流去邊度 因為啲飯通常一次過投晒路人飯/唯飯嘅票係唔會走
除非有one pick制
當然好似cb咁團滅嘅話對其他人嘅票數都會產生影響 例如同cb好friend嘅rp同wooah
其實Zoa同Soojin都有仙氣過佢好多, 唔明點解反而佢最多票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞