[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
清講岀嚟特別中肯
Jiwon段嗌住講嘅speech同bora句大家唔好唔記得bora真係聞者傷心聽者流淚
我都覺得蓮熙會危
佢絕對受惠7pick路人票,foul完7個應該仲會有更多票去左Elly度,啱啱果集仲要有情節幫佢
你地嗰個輝filter咪仲勁,講到另一個mvp完全冇責任咁兩個商量㗎嘛,以我個人猜想覺得心地善良嘅NANA有可能其實第一想揀係shut down,比輝揀咗先推而求其次揀Nxde兩對mvp安排成員之後,我相信智媛要求去shut down,輝都會否決
有危,不過投得蓮熙應該都會keep住投,應該都唔少想佢留係top 7
都仲有希望
所以嚟緊團po個名將會係EL7Z U+P 權娜延以外討論區 [1]
講真扭頸姐有啲performance係幾好睇 例如charismatic佢真係幾stand out下 但要講到top idol真係排幾條街先到佢 呢啲咪叫誇大失實

Between唔建議排斥扭頸姐 始終佢係有啲實力嘅 如果假唱閪入咗就絕對建議要加返句
睇現在youtube既勢,宇妍係有機會入top7架,到時woo!ah!兩個都入曬,新聞幾有話題性,仲可以lock你杷牙
遲D既事遲D先算,佢係呢個節目係top3就已經足夠

搞到我好奇呢條女同NANA係咪差唔多
루머된 바로는 멤버들은:

Billionaire- 나나, 지한, 우연, 연희, 수윤, (착장으로 확정) 쥬리, (머리카락으로 거의 확정) 유키 (거울에 비친 모습으로 확정)

Last Piece- 엘리, 여름, 도화, 예은, 케이, 휘서, 지우

今次預告嗰啲格仔勁hea
火箭拳三個一齊
有朱里同雪,有秀潤,有得打
睇嚟又無總導演NANA既安排
*又係
感覺Jiwon Bora第一集大家互投未必咁高票數 有可能係mnet想一開始棒高佢地 之後再惡剪out佢地走 令到節目戲劇性啲

Nana肯定見第一集Jiwon跳舞勁過佢又靚過佢 之後分組針對佢
jiwon應該係因為第一個出場大家無其他人比較所以先高分到咁
波無可能唔高分啦唱到咁
由如至終Mnet都想寫到櫻彈單方面蝦火箭拳咁
up down過後每人都有封全人員up down既紀錄,第一局就做馬被發現個節目唔駛玩了

第二點唔答啦,我屈服,其實節目總導演就係三年無人識又未參加過生存節目既NANA啦
第一集岀場嘅普遍都高分啲
就算好似zoa呢啲實力一般嘅都相對高分
後面岀嘅大家都開始畀分嚴格

波高分係真係純實力
咁嘅高音真係唔係人人現場唱到
Jiwon個performance好睇而又無岀錯,拎高分都好正常,但對比起kei嗰場,我會覺得kei得18分真係好唔抵
原來隊名改咗唔要個+
講真charismatic NANA已經紮起頭髮唔玩頭髮唔好講扭頸啦其實我唔鍾意,1:50 我畀NANA個pet吸引到連前面靚女智媛都冇望一眼
根本呢樣係直接想人地死
三個同一組唱埋隻冇得發揮既歌 仲要反對人地個反對
Bora 只係pick對自己有利既入自己個組 已經差好遠
親生女同便宜女嘅分別
估唔到,竟然可以邁向三十個wow皮,連埋block可能呢個topic有50人,勁,放首I do中文字幕版慶祝下先,睇中字就知隻歌同我形容既一樣
https://www.youtube.com/watch?v=GCFE2r-L0l0
https://www.youtube.com/shorts/I_VKObvt6Uw
坦白講,i do首歌概念應該好似呢班dancer咁跳,其實佢哋冇個做得到,NANA叫做捉到個重點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞