[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我唔理總之bobby必須死
佢係適合nxde 再唔係Shut down或者Don't Call Me,DTNA嘅話扭頸真係推佢去死
我覺得佢同好女仔都會超適合nxde
嗰種sexy kitten嘅感覺
DTNA明顯係6首歌之中嘅炮灰區,兩個MVP都係膚淺地靠外貌覺得佢哋五個適合首歌,DTNA現在唯一生還者好女仔都衝到上7強, 即係唔關首歌事啦,智媛的確係衰係DTNA手上,但係主要因為佢幫口把好女仔idea變咗全組一齊諗黑人憎
https://www.youtube.com/watch?v=7Q6QwoC-bfY
NANA都有親身試過DTNA先比智媛架

睇住好女仔嚟打

好積極明睇住好女仔嚟打
色情嘅係你接受資訊後大腦認知嘅單向想法
riina小姐無義務接收任何潛在性騷擾。
如果唔 GC 行 Sexy 風呢
因為感覺係得最後一個位有變數,咁一定係追住佢來打無計
將人哋三個同團嘅放埋同一組 真係弱智都睇得出佢想點啦
重要reject埋지원個訴求

昨日又show champion mc今日又要上認哥節目,仲整親手,同隊jihan同好女仔最尾呢30000分無梗
扭頸就會紅 其實唔需要計畫太多
佢唔笑個樣好惡 同channi一樣 無表情個樣係生人勿近嘅樣
Nana同Jihan已夠票
請大家投其他人
好 我錯了 對不起
終於有句說話我係認同你承你貴言啦

唔認同彩麟 Cherry Bullet冇表情個樣都好親切
咁我要睇實我雪..
靚女過佢點會想佢入nxde
個人覺得扭全能冇乜sex appeal..
希望佢兩個duet岀道
呢樣我又認同你喎NANA自己團都係繼續行甜美路線新團GC風都可以嘅,反正聽聞NANA好似女fans多過男fans
Nana = 比達
Jihan = 納巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞