[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
又唔見你地攞左approval先鬧NANA同宇妍
烏鴉行咗清純風三年,咪要參加mnet既生存節目囉
CLC Black Dress好正
CSR Limelight 都做清純風,反應好一般
其實50 50 都算算地,不過玩爛一手好牌
一歌得志
最好笑係公司力谷,團員自己玩爛
但佢地似唔會有新歌岀
只係不停concert
應該玩solo啦,分道揚鑣
不過女團一向都係踏腳石嚟
我覺得izone係公主風
有GC咩
高貴風
我覺得baby monster似行返bp舊路就真
Swan*3算係架喇
呢隊爭到上一線再算
https://youtu.be/e8W7hs95hYI

睇極唔厭 (雖然冇個入到
屌唔記得강혜원喺入面,收返
好多靚女喎
佢個問題在於勁執著「有乜理由你地會唔中意(我中意嗰個)」同埋「點解你地會覺得(你地中意嗰個)好過(我中意嗰個)」
所以先會導致佢覺得我地盲反
又post一大堆根本冇人想睇嘅嘢洗人腦咁

如果單純喜好唔一樣應該唔會搞到單機 我最多同佢玩下膠
Swan swan swan唔係喇
都係一貫大小姐風只係首歌節奏感重啲
仲要掉啲所謂好聽嘅冷門歌出嚟當推介
其實唔完全封鎖睇佢啲留言真係得啖笑
感謝每日提供笑話
呢啲根本靠公司俾幾多錢去marketing
新牛咪又係靠公司谷岀嚟
同埋俾幾多錢去買啲好歌又係好緊要
如果細公司岀嚟佢地難啲咁爆
呢段係認真嘅feedback我會認真考慮下內容反醒下自己

至於導致我覺得你哋盲反NANA統計你哋最多嘅原因 1. 課金最多,mnet鍾意我就唔鍾意 2. 一口咬定整容樣 3. 唱歌難聽 4. 淨係識玩條頸唔識跳舞 5. 一個mvp全權決定整死CB 6. 後期你地最多嘅原因,因為有我,所以憎NANA 作為一個路人真係歸納到盲反兩個字

記憶之中除咗個句隻眼捐咗去算,我都係寫自己心路歷程嘅嘢,冇迫過你哋鍾意唔鍾意,已經變咗kam能,咁唯有繼續我行我素誇張失實文字吸引路人回,等班block友心思思
咁都係嘅, 同埋我記得當初BP都係冇T團咁紅, 係後來打開國際線之後先開始爆紅

智媛D票過10萬比宇妍就好了
要睇mina心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞