[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
黃心穎唔好上返黎
pick team似得個實力,但冇嗰種感覺
所以我覺得drop就算冇咁嘅實力都好,都略勝一籌
講左有World Tour 呢D係佢地既團未必概機會而且佢地既團無 Comeback 都無咩特別野做,有特別活動都無衝突
Mnet 最想攞返 Produce 個名搞選秀,之前唔知係邊睇過 Produce Series 可能2024 or 25就會返來
不斷翻炒

不過又搞999,又Boys Planet,咪又係一鳩樣

唔叫centre叫killing part,明明係有part條友做得好好先叫killing part,佢哋就攞嚟當centre咁叫
咁NANA間NV有無靠山
NANA都做到Biilllie兩個成員既節目MC,仲多數企C位

睇睇下覺得好女仔樣有D似鄭秀文
後期有啲嘢定咗 例如排名
個節目就已經變得唔好睇

係咪呢D
陰功yeeun近zoom眼袋好近
係咪好多晚挨夜
fye live無咩聲入mic
呢排日日搵佢地之前d公演/公演睇
手咪live唱 勁正
最近7月22有場落雨濕身公演都好睇
我對堆團幾紅幾霉冇乜概念,好多本身完全唔識
但除咗之後搵返先知,原來幾霉
仲有本身又拍得唔好睇,點會谷得起
我懷疑搵班囡就咁做綜藝 當獎門人咁都多人追過而家
哇假唱女入決賽
No.1唔值得
Riina都好正
雖然入唔到final 但佢哋都comeback啦
ido 班人勁似假唱
就算係bora都覺得似對嘴
其實同類型節目之前都做過幾個.結果都係無咩人關注!
好女仔擺明靚好多啦
Peak Time完咗,唔知隊嘢點,雖然唔係組新團

屎,信左mnet魔剪,我睇住有驚既感覺
走左都派糖
第一張

今次behind又幫助隊員又全場無黑面,如果冇foul走,有力爭top 7
又靚又有實力都out
當日如果Kep1er俾佢入既話,可能仲好過而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞