[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呢個咩嚟,睇唔明,又無宇妍又無NANA,又有bora
影片嘅意思即係每個星期二嘅第七同第八名
快快寫多十頁,等今晚唔駛轉埸麻煩
即係bora係播完第6集後先出事,咁即係冇mnet劇本,bora就好似隱形咁冇人記得投佢

攝時間啫😛事先聲明我冇話佢唔靚,但係上網睇好多話佢係weeekly最靚女大家係咪真係咁覺得
真心唔識牙假點解有無好心人
整到應該係faker既音
但解釋有
1. 《英雄聯盟》職業選手李相赫
2. 騙子
你地真係真心從未諗過你地好唔user friendly
我見之前都有人罵叉過,上星期比賽都玩到11點,仲要玩埋呢個選人先走得真心痴線

基本上兩個由頭帶到尾但又從未合作過一次,希望我估錯輝既性格,希望佢地之後合作愉快,不過我地心地善良既NANA會處處讓佢既
真係屌你老母臭西
乖,唔好理佢
乖,發洩唔係話唔得但唔好懶到原因都唔寫兩句
睇得多躁狂
唔洗陪佢社交障礙賽
條友根本就反社會人格想激死你地
越理佢 越激氣 佢就越開心
呢啲人係要isolate 反正佢中意單機 唔算欺凌啦
唔係嘛你哋又粗口又白卡又話社交障礙等人生攻擊侮辱語句稱呼我,我都心情好正常喎

我留言粗口又冇,仲成日謙虛話自己唔識請多多包涵,最多長氣左少少,實話實說,咁都牽動到你地情緒,你哋似嗰啲目中無人,狂躁,唔識控制情緒既社交障礙多啲喎

連登咪設計左個block功能比你地啦,建議患者block咗一了百了唔好返轉頭反正都最後一日,後會無期
都最後一集啦
仲咁好火
有冇人開定七喜討論區
唔想用延續主題開嘅可以開定

App照樣投七個
韓國短訊只可投一個
只係想睇笠仔牙尷同佢三個嚟一次完整嘅對話
即有 1 pick 玩增加不確定性
即刻好玩左

請求大家多多支持
希望睿恩留到
睇下今晚會唔會有mnet經典環節 - 催票
有份催有份入
我雪好危
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞