[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呢句我又唔同意neverland鍾意得田小娟用女權攻擊全世界嘅男權既,都比較瞓世嫉俗,敢言,NANA表演Nxde就被好多neverland攻擊過改得完全唔合原意思
Solitude drives people nuts.
批評佢都係想佢進步啫
唔係點輪到佢投票第一
批評佢都係想NANA進步係無問題既,不過neverland大部分好似睇唔到阿NANA其實係知首歌原意先改扯線公仔,只係刻意覺得首歌改得唔係原意(gidle D為團員度身訂做嘅歌,意識流咁高,真係好難改),而特顯Nxde首歌嘅魅力係宇宙最強嘅感覺
我唔係呀
我都唔係,我5個都鍾意,應該係wow團飯
9up完未

大家請支持呢一對,同團相處關係好,互相努力鞭策彼此,唔只盲目追捧講大話盲撐既Woo!ah! NANA同宇妍wooyeon
Queendom Puzzle 中 Spotify 上播放次數最多的歌曲:
#1 Charismatic (P) — 613K
#2 SNAP (P) — 504K
#3 SNAP (D) — 494K
#4 Bad Blood — 469K
#5 Charismatic (D) — 239K
#6 WEB — 205K
#7 Overwater — 184K
#8 RISE UP — 164K
#9 Glow-up — 156K
#10 Time of Our Life — 100K
230814火箭拳Weverse
Yeonhee的自拍祝福無窮無盡

今日最大嘅懸念就係第七名
手掌又係肉,手背又係肉,好緊張,估唔到
如果今晚NANA組輸,好大機會益左Elly, NANA組贏,就係jihan,好女仔,朱里,宇妍,二奶鬥最後一星期既人氣
好煩 條撚屌好多支那字
佢根本牆國人嚟
專睇bilibili同知乎
唯飯都去知乎查你就知咩料啦
下 唯飯都要查?
咁字面意思
咁我終於明白點解佢講極都唔明
原來dyslexia
我係google查,只有知乎有解釋,我盡量簡體字都轉繁體先貼㗎喇,睇上面咁多政治留言都可以覺得我係強國人,只會加強論証我覺得你哋唔識睇人同kpop嘅論點,所以我真係唔提倡捉鬼靠呢班質素既人去捉鬼,真係笑話
對你地可能追開kpop既連登友可能一睇就明,我唔係,我現在都唔明什麼是,牙降,牙假,google都好似查唔到既字
重要講嘢半書面語半口語
十足啲死廢老
我媽咪whatsapp我都唔會半口語啦
你地唔係好憎queendom同puzzle隊既成員自由選擇,想隊長猜情尋模式既咩,不過我都係信最後朱里,yuki,二奶過左來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞