[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

Dohwa 唔知憑咩咁低
人格魅力有 rap有普通唱歌音色都有
係初舞台小失誤=.=
之後都無問題啦 有必要咁harsh咩
佢其中一個最需要機會
班00後大把世界啦
下次叫mnet舉辦個中年好女團先啦
因為佢都係fnc
同你差個Elly, 投咗俾휘서
你真係有點瘋癲感覺。
我都嚇咗一跳竟然係咁多人block我既情況仲收到歷來最多既21個wow皮,究竟你哋成班已經當咗負皮係話畀我聽已讀嘅意思定係真係成班唔識睇跳舞唔認同我所講嘅
駁吾刀

唔知你回緊啲乜
但中意你嘅用詞
個句號畫龍點睛
未走咩?
香港鍾意偶像我個人幾buy姜濤香港fans嘅感覺,每年生日包電車又有姜濤灣真係香港追偶像罕見嘅標干,咁姜濤係咪過譽我唔評論喇費事犯鏡安法。

相對上我偶像NANA一定係underrate,出到三年第一次參加生存節目仲要被安排到第四梯隊,fans多極有限,她可以單憑節目嘅表現,長期投票保持top2,全球觀眾係有眼睇嘅

喺香港竟然有班連登仔只係憎人富貴厭人貧,從來冇留意過NANA背景,就一口咬定佢攞第一係過譽,課左好多金,幫口平反寫多兩句就話我招黑,累咗偶像,咩原來有咁多連登仔相信外國勢力入侵香港啲靚仔被洗腦暴動所以而家先要立國安法維護國家安全呢一套政府說法㗎

反正NANA係香港粉絲真係唔多,連登連個自己topic討論QDP都冇,咁不如我反其道而行,繼續招黑另呢度多啲人認識到NANA,希望佢哋有朝一日識得用偶像表現而唔係某粉絲嘅表現嚟公平評價藝人
得佢未走
https://youtu.be/jfzum0LSwCg

有冇人同我一樣鍾意loop呢首
超好聽
真係有想喊嘅feel
Here
真係超好聽
朱里把聲勁正
原來有咁多同路人
我冇聽過原曲但呢首聽佢地一唱就鍾意

呢首朱里把聲真係好出,四重奏亦表現得唔錯,所以之後我都有投朱里
朱里呢個show已經唱得多過出道以黎既lines
WOW皮王好波
第二啲地方可能係,班00後大把世界啦絕對唔適合形容mnet QDP班00後參賽者,參加得呢個節目坦白講句都係三線團,人氣不足,各有前因啦,有啲瀨公司經營不善,公司放養,運氣唔好,歌曲垃圾,競爭對手太多。

有啲有實力嘅參加者真心想把握呢次機會,可以入到呢個所謂國際級打造既新女團,可以改變星途。

而Dohwa係我眼中最大嘅優點就可以穩定團隊嘅軍心,跳舞真係可能呢幾年養專處優,真係有點吃力,作為以前都紅過一時嘅aoa女團,看來而家人氣已經冇得力挽狂瀾,加入節目目標係打造國際新女團同一班00後合作好似有點夾硬,不如試下從她甜美既聲線,火辣性感身材嘅特點入手,睇下有咩發展機會
佢把聲做lead vocal一流
辨識度好好
原來kam哥撐姜糖…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞