[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我有份轉票
俾佢wannabe 個表演迷左一迷
跟住越望越覺得唔靚,最後轉左票
其實我想朱里入多過好女仔
Mnet 如果想改變呢7個名單,就應該 one pick, 唔改即係佢覺得名單 OK
mnet今次171國家,每人兩星期15票都係得五十萬票,仲玩1 pick咪仲難睇
Mnet話就算點改都會係扭頸C位出道
唔轉1 pick都無乜變動架啦
團滅係會整體冇少量票 直接唔撚睇仲投啲咩
好女仔由第一次mission爛鞋開始就多screentime
似親生女多個jihan
Jihan只係次次都同Nana一齊
揀唔到7個啊 點投
要多啲路人睇個節目先會有多啲游離票, 咁先會令到賽果出現多啲變數.
除非決賽當晚突然多咗好多路人睇啦, 否則Top6嘅出道位其實已經好穩.
識貨好心suyun就將個位讓比yunkyoung啦

昨晚《Queendom》的收視率是0.2%
真係好霉
點解冇人追
我都轉咗會
覺得佢有啲油膩
尋日三首歌,半日views 數都係得幾萬,真係霉到無人關心
中後期全部原創歌比賽
Queendom 1,2 隊制,表演愈玩愈上力
成個女團市場喺短短2年間已經俾Aespa GIDLE IVE LES NJ霸佔晒, 搞到其他女團愈做愈霉
MNET 講到明入左團既唔駛停自己個人同團體活動,應該成左團都唔會搞咩活動,可能都係kcon 充下場
真係睇出道歌反應
講明mama會有stage 比佢地
好唔健康,真心唔鍾意大勢女團,由其是maketing女團,囡囡無咩實力個D
出道版produce嚟
除咗掛個名之外都唔知邊忽係QUEENDOM
其實概念唔錯,畀啲霉女團有實力嘅成員孭住兩個團嘅title互相宣傳相得益彰,打破呢兩年大勢女團雄霸kpop女團市場既局面,無奈節目好似吸引唔到霉團以外嘅支持者去睇
改1pick可能就唔會,不過都應該top 7
最高票既會C位,暫時睇似輝領先少少
反而想知隊長會kei定蓮熙,kei應該唔係幾想做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞