[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
重係投7個即係都一鳩樣啦
最多咪睇邊個第7入
除非佢又造馬
係囉,本身都唔係死
師兄講起死回生真係過分咗少少
係囉,呢首歌真係重回大勢

人得閒幻下想都未必唔係好事,NANA票同第8名相差差不多20萬票,睇youtube點擊fancam仲係第三名,都仲係pick7之下,落車機會好微,反而輝fancam 7強不入唔知點解,雖然點擊都係多幾千既分別,而fancam離奇第一嘅宇妍有機會成為黑馬(你地講既新牙降),這星期好hit既cat heart有機會為宇妍拉到票

如果要2選1,我會選宇妍入7喜多過NANA,,NANA一直都有最多個人行程,反而唔想見到兩個入曬對原隊wooah打擊好大
以我新手對kpop嘅認識應該指中間經歷過一個人退隊呢個最大嘅影響
你呢個pick賠率應該幾低
我同你一樣唔想nana入
你係咪同我前題"如果要2選1"一樣先
一早起身又見到勁多斷層
你班友做咩激到牙kam好嬲好嬲
而家期期公佈晒票數,臨尾先玩反轉會好肉酸,雖然MNET 咩都做得出
佢呢啲人輸打贏要
首先Nana入硬 牙假就算入唔到佢都可以話自己贏 佢唔認得輸 明明好嬲好嬲嬲到要人生攻擊都仲扮晒高Eq

8月某女團指數
參加QDP最高有
19 hi-key
21 tripe s
24 烏鴉
32 weki meki
34 RP
35 weeekly
38 purple kiss
同43 CB
你自己開番block睇先啦,係到估
牙假見佢講第二次,係咩來,都講過你地對新人真係唔user friendly
NANA >>>牙假,我以為NANA係牙降?NANA既假牙NANA D牙好假,所以都唔知點回,家下原來牙假係另外一個人來
2選1同14選7都係
其實參加呢個比賽
對新團最主要都係曝光率
對前團先係真正需要岀道
死唯飯
我希望nana留喺wooah發光發亮
烏鴉5-1=0
咁快d變0 ok?
NANA係努力既人,兩邊兼顧兼埋做mc應該唔難不過唔想見佢咁辛苦,個人又9推理,NANA算幾忠心,公司亦都幾錫佢,除非公司執左,如果唔係kpop正常七年約滿之後(3年練習生+3年出道)佢應該會續約,其他烏鴉成員更加無咩路好跳
芋圓入?
呢個我比較熟終於睇得明係講字妍Wooyeon, 其他路過既真係未必知你地講緊咩
我都係路過新會員
我本人嘅理解人生攻擊通常係侮辱人,講啲人哋原本改變唔到嘅嘢嚟攻擊人,舉個例子就係你教小朋友計數,佢唔識計,你鬧佢你咁蠢㗎,你阿媽生到你咁蠢㗎,呢啲就叫侮辱人身攻擊,但係只同佢講咁簡單都唔識計架,其實係咁樣咁樣計,呢啲唔叫侮辱

李彩演都過嚟幫拖NANA拉票😛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞