[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Nana出名反骨。
認同請認同
呢一場真係唔係講笑
好聽得嚟個情感演繹一流
真係聽到人想喊
見到好多斷層
睇嚟kam撚好嬲好嬲
你點睇綜藝節目架建議上b站睇下中字喇,NANA解釋咗宇妍比平時佢見到既差咗好多,佢隊長上身失望,所以投down, 亦是第一次玩生存節目嘅NANA忠實地反映up down指示,如果佢解釋過唔到關,NANA全球投票應該在第一集後跌出七強
等你下次放假先自己揭曉答案啦

歡迎kam撚作岀fact-based而又「我認為」「我相信」「個人認為」嘅詭辯
我上面講曬啦發洩曬喇你自己控唔控制到好奇心唔睇要到下次放假先睇就你嘅事啦
我之後聽返原唱覺得冇佢地cover咁好聽
邏輯都好多斷層
每次打一大段slippery slope
然後踩呢個捧嗰個真係勁燥
頭幾日都以為假膠9up都幾新鮮嘅 宜家真係勁煩
都多謝呢條友
本身對nana Wooyeon無咩feel 宜家勁憎
同埋我係連登認証既EQ高,唔嬲人既,多謝你嘥幾分鐘時間幫我做張kam圖
歡迎繼續個人偏見去睇明星或綜藝節目你有前途嘅,香港需要你
Wooyeon乖
勸清寬容對待呢啲人 睇佢唔介意對住空氣9up就知佢寂寞難耐 生活艱難
https://youtu.be/hUm4DFNXIDY

唔識日文
醒起睇nana 漫畫,好似講過數字7日文發音就係nana
睇埋條片就確認係
粉絲行為,偶像埋單
呢句嘢由我追星嗰時講到而家
我呢兩年比較少蒲魚台 有冇人話我聽魚台一年到底有冇岀到一個因為撐偶像而俾人block到單機嘅人
我都唔知
感染咗我啲惡習鍾意估人背景,我無聊嘅點解2019帳號註冊到而家反修例期間都未發過一句言,要打大佬嗰邊仲多都冇諗住發言,只係見你哋anti-woo!ah!得太過份先回兩咀招黑我都講過,冇我喺度呢個討論區NANA都會變咗曹或權F,分別唔大,不如畀我宣傳下woo!ah!
你哋啲幻想真係去到思覺失調嘅地步咁不如話,YG嗰個babymonster個7字都係代表NANA
睇嚟我連登首戰都打出明堂喎係咪要慶祝下㗎
俾佢搞到個個反wooah
咁易跳制
其他fans應該都驚到唔敢岀聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞