[親生仔] Google Pixel 討論區 (100個post都唔見有行貨)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
下個月會唔會加價Google pixel 7pro ?

如果參考返iPhone 二手價
不過話時話,6/7月CMHK啱開通volte嗰陣,我用個Pixel IMS flash咗,restart咗六七次個WiFi Calling都冇出嚟,以前一flash restart一次就成功,唔知依家係咪都係唔得
到依家都係唔得?
都係唔得,啱啱試咗次
好似Pro先有咋
係我問題定A14 U1B1收得差咗
部iPhone都係csl但Pixel就收唔撚到
啱啱test smartone都唔得
熱咩成像,只係一個量體溫sensor
實驗品 一代玩完啦
motion sense
MOTION SENSOr
pixel 8色仲靚過pro
巴打 我都有同樣問題 但官網搵唔到舊version download 你係邊搵到 ? 😮‍💨
上面個網址,碌落去Q&A攤開有
岩岩把心一橫都係unroot算 隔一陣又用唔到銀行apps好麻煩 hsbc reward個apps已經放棄左用 加上遲啲升14帶住root好似都升唔到 同埋5g真係好食電

提外話unroot左之後5g重用到 可能過一陣就會冇 有冇巴打知點解 😂
雖然我都係冇耐性unroot咗
1. 你可以用PixelFlasher,喺Google官網下載OTA flash入去好撚快
2. 我覺得冇需要用到5G 4G已足夠
3. 就算唔root都可以解鎖5G咖,好多人破解咗了
Android 嘅用家等到呢日啦
https://lih.kg/3508509

真?
不過 pixel 出埋行貨
終於
pixel 用家守得雲開見月明
pixel + samsung watch 用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞