[親生仔] Google Pixel 討論區 (100個post都唔見有行貨)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
reddit有post話就嚟出個watch unlock功能
要近距離有paired又unlock咗嘅watch
會唔會去smart lock 個trusted device度抆走隻pixel watch 就得
係得,但佢意思係想用呢個功能,但又做得唔安全
所以從來唔用
不過而家iphone有粒新晶片可以準確啲計近距離物體
遲啲Pixel8都話會有,到時嗰個watch unlock 先會可以相對安全咁用
內置time lapse?
我用pixel 7 唔見有

係咪我睇漏咗
用緊CMHK,唔洗刷都有VoLTE
6pro, update 完9月個patch 個mon 主畫面變左暖色
乜都冇set過 佢自己轉
我果部轉左好耐,以為beta問題
之後opt out都係咁,係唔知邊個bug搞到咁,report左勁耐都冇人理
開唔到智方便
某個更新tune過認wallpaper 色個logic

照計去
home screen 長按空白
style
揀色

會揾得返之前用開嗰隻色
試過唔得
自從某個beta開始就咁,opt out左一樣
佢dark theme會更明顯,用light theme就係用某D function/app/action就會變暖色
一上左14qpr1,咁14出stable咪無得轉過去?
係.

你要走佬就唔可以升, 走咗佬之後亦都唔可以安裝嗰個13嘅數據就會keep到係14beta, 直接等到出stable版轉.
升咗14qpr1 ,用唔到google wallet ,有冇人用到?
有8a leak
師兄你最後點搞?我整極都唔得
冇root 嗰部開到
hold住唔up住先
咁我依家退beta,係咪唔會洗機?
退出之後佢會有個更新檔畀你down返落去13, 你唔裝就得
update個lsposed同hidemyapp好似就搞掂了
問下,主頁睇緊嘢,突然有msg起通知欄時,主頁就會郁唔到,要點set?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞