[親生仔] Google Pixel 討論區 (100個post都唔見有行貨)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
點熄,揀lte就得?
play points 抽中3個月game pass
設定 > SIM card > 加號(+) > 撳到相機鏡頭出嚟就代表有esim

其實Pixel 5 以後都有esim support
設定 > SIM card > 首選網絡類型 > LTE
Lm
iphone 14 pro想轉pixel 8
部P7甩mon可以點搞
個mon可以揭到出黎,不過仲function到

啱都抽中,一樣係三個月
應該係關個台事,我iPhone se用3漫游日本都係咁

乜都唔set就會駁左去KDDI然後收到一格signal, 基本上用唔到

人手set番去SoftBank ,set完頭幾分鐘都係駁唔通,好似set錯野咁。等多陣就會突然上到網
好thx
記錯,係set番去docomo 先啱
澳洲幾個月前已經做咗25ann sales, 廢到喊, 隨時普通舖頭好似Jb hi fi特價都平撚過佢
踩極係日本都係咁好賣
其實普通人夠用有突
掉轉咁諗
三千蚊都唔駛仲想點姐,一分錢一分貨
見好多人中
應該係另類promo來
個撚個都中
今個月係咪唔會有security patch update直接上14
有無fold用家係度?
好想由Apple轉會過黎
無論內外mon size 都好吸引
希望fold用家可以比d review黎
同撐唔撐到用3,4年?
tensor 2 唔好諗 3,4年啦

真係想研究轉會pixel就留意下下個用pixel 8 粒 tensor 3搞成點先
唔打機,tensor 用3,4年無問題
Pixel5 我而家仲幾順
上網 youtube Whatsapp 點會唔夠
主要係發熱 x efficiency
依家唔打機都淨係勉強一日only
計埋 本身efficiency差 同 易熱傷電

好難頂到咁耐
唉雖然P5係幾好/夠用,但好似過埋十月就無更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞