[親生仔] Google Pixel 討論區 (100個post都唔見有行貨)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
中間G上面果粒咩黎
今次部件指南流出

粒點係mark返嗰個位有零件姐
應該係無線叉/NFC
終於的起心肝factory reset咗部6 pro
有返新機嘅感覺
應該可以等多代先換
14 beta5
等佢擺脫Samsung 先
都真
呢個電用量係屋企用wifi情況下
平時出街用data就倒得好快
觀望中,佢依家將14 delay一個月諗緊好唔好將手上嘅P7P轉入beta...聽講Beta 5.2已經算係超穩定冇乜bug?
打同台會出HD,用緊smt
8仔比我想像中靚
希望8 pro唔好好似rumour 咁講貴30%
同埋希望今次繼續送pixel watch
用緊p5想問lockscreen個鐘有冇得郁位置 唔想擺中間
setting > display > lock screen > double line clock, disable

an 14 會多幾款lock screen 設計可以揀
我都覺,影到天空好假
有冇人覺得pixel音質麻麻,都開左aptx。
用開momentum true wireless 3,覺得Ip8pus仲好聲d嘅
高音質codec淨係support ldac
Gcam port. 入面嘅修改版Gcam可以閂咗HDR+。我用開Wichaya版本
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

唔係有aptx?
pixel 有 apt x 同 apt x hd
但再上 apt x adaptive / apt x lossless 係無

mtw3 係apt x / apt x adaptive
所以你用落最盡得apt x
自然聽落無咁好
原來係咁,Thanks
push
有android 14 update !!!
用開mtw2
今日試mtw3覺得睇片個latency 仲高過mtw2
巴打你覺唔覺
嗰個應該係Beta 5.3?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞