[親生仔] Google Pixel 討論區 (100個post都唔見有行貨)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
呢個function 明明好有用, 俾你講到好似係錯誤唔應該存在咁
窮J用開cheap機,未見識過好野可以有幾好
等BF一定係最抵
我用7pro fingerprint好少fail
好大機會係
想問下 pixel 7 係咪得黑色日版先有 256GB, 其他地區版/其他顏色都係得 128GB?
另外如果等到十月頭出 8時先 買7 or 7 pro, 有無巴打有睇過慣例會唔會出新一代果日起, 舊一代&舊兩代會平D?
應該唔送啦 今代用新u
講緊隻錶
其實我3a一直都有用緊 e-Sim (Club SIM)
Sor, 應該係 3aXL
裸跑最爽
由其是唔痴mon貼最正
好彩2年都無跌過咩大痕 但側邊就花曬
我都好鍾意裸機,但係覺得P7P個邊框有小綫手,驚唔小心跌落地下,再加上係曲芒...唯有都係戴殼

有咩驚好玩其實
8出左7會唔會減好多
Google initially planned to release its 2024 Pixel series with a “fully custom” Tensor SoC codename “Redondo” (internally also known as “RDO”), built on a TSMC process node. However, due to a missed deadline, the chip was too late to be included in 2024’s Pixel 9 series
https://www.androidauthority.com/google-tensor-g4-pixel-9-3363795/

可以安心轉8
岩,Google 硬件用唔到兩年,到時pixel 10剛剛好
如果依家6仔換7 Pro點睇
25週年日版 25% off + trade 機, 計哂最後應該要比大約6-7萬Yen
有冇手足用緊Sosim esim
馬會app用到了?
用到好耐
出p7嗰時未用到 down咗落副機到
一直都冇理到
講左9萬幾次,Pixel 可以用到99%香港所有台嘅esim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞