[親生仔] Google Pixel 討論區 (100個post都唔見有行貨)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
好似我而家咁
iPhone main 然後部Pixel專門影相
啲相可以用google photo過返落iphone
Pixel想減價一定係等black fri
減勁多

佢啲色水就係好實淨得黎唔會太 over
大把集運啦
新手入嚟

想請教下呢度啲巴打用pro多定普通版多?

考慮緊如果新出部iPhone唔啱心水嘅話會轉會過呢邊

不過一直話冇行貨 所以都想再請教埋你地呢代多唔多壞機 同埋買嘅話有冇野要注意
我上部用4a,依家呢部7pro
不過4a果陣係當副機用,都無壞過
你自己amazon買定香港買水?都係睇清楚係咪日版
https://blog.research.google/2020/08/live-hdr-and-dual-exposure-controls-on.html?m=1

佢嗰時係話即時render hdr個效果 雖然我都覺係差啲
打算香港買好似方便啲
7a 係咪唔support LDAC? 上網搵唔到有寫support
無 volte (除非用cmhk/smartone)
無5g

同埋絕對建議等8,大更新
android內置咗 正常都有嘅

https://www.loudnwireless.com/blog/dont-buy-google-pixel-7a-if-pros-and-cons-review
7a does support codecs like LC3, and even the more popular Hi-res codecs like aptX HD and LDAC.

(入面有cap圖)
唔該巴打
pixel 粒電係咪好廢?
想請教巴打部pixel係邊度買嫁?
等8啦
8好似改做超聲波螢幕下指紋辨識
英森林
香港得cmhk support 5g
最近諗緊轉台定續smartone
置頂個patch用完都無試過用到volte,但係cmhk就support (sales聲稱)
係唔知地鐵同隧道比起 smartone點
same
用到cmhk 5G?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞