(召集Lihkg Whovian)Doctor Who

994 回覆
14 Like 3 Dislike
到底肯出soundtrack未呀
s11都黎 s9 d track都未有
1914年聖誕節休戰
Keith Larkworthy
Yes but within 30 seconds she buggered up the Tardis! Women drivers eh?

女人揸車
Keith Larkworthy
Yes but within 30 seconds she buggered up the Tardis! Women drivers eh?

女人揸車

TARDIS 掟鳩你落街
好彩仲regeneration緊,唔係下集就要換多次Doctor
Peter: Don't forget to subscribe to the Official Doctor Who YouTube channel.
其實今集好哲學,其實成個doctor who 設定都係,到底點樣先為之同一個人,同一副身體定同一個腦,定只要記憶就得,如果有記憶但性格變左(好似doctor咁一變就變好大,但其實平常人每日都變緊)又係唔係仲係同一個人
之前都好似有個掃把嘅比喻
Nobody imitates Bill Potts. Nobody mocks Bill Potts!

真係好sad
其實今集好哲學,其實成個doctor who 設定都係,到底點樣先為之同一個人,同一副身體定同一個腦,定只要記憶就得,如果有記憶但性格變左(好似doctor咁一變就變好大,但其實平常人每日都變緊)又係唔係仲係同一個人

Peter第一集
Nobody imitates Bill Potts. Nobody mocks Bill Potts!

真係好sad

Peter第一集

I'm here but you can't see me
唔同代Doctor之間嘅關係
希望唔好再推遲 等到頸都長埋
9 叔果段正喎用返自己 catchphrase
同觀眾嘅感覺一樣
有啲會認定某代先係doctor
唔知今季完咗會唔會岀boxset,早幾年個 boxset勁靚!!
MYYYYY CLARA
Doctor復古古典式形象自Peter Regenerate之後正式告一段落,跟住就係女權時代
Lm
我又唔係咁抗拒13喎
Doctor復古古典式形象自Peter Regenerate之後正式告一段落,跟住就係女權時代
我又唔係咁抗拒13喎

召喚Whovian Regeneration Cycle.jpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞