(召集Lihkg Whovian)Doctor Who

994 回覆
14 Like 3 Dislike
同意
幾型

如果拍真人版Alan Wake 既話一定會搵Master
唔知點解佢個樣俾到我係好有喜感
諗諗下而家Gallifrey俾Master炸左,Clara點樣返去
唔係幾明點解master 無死到
上版女版從良, 今版突然變返奸
唔係咁冇戲做
正路之後應該會解釋返掛
反正clara有tardis, 佢真係想自首嘅飛返去未爛之前嘅g星咪得
但係其實好似冇提過master係第幾任, 唔計class who (因為冇睇), 淨係知第3季入面master轉生過一次(derek jacobi > john simm), 而男master嘅未來會轉生做missy, 假設missy真係死咗唔翻生成為最後一任master, 咁依家個O應該係john simm同missy之間嘅master

唔怪得master個樣熟口熟面, 原來佢扮過doctor who第一個導演
唔好話yaz, 我諗佢同ryan一齊死我都唔會有咩感覺, 2個角色都係冇乜意義, 根本13姨淨係有阿爺一個做companian就夠, ryan好似rory老豆咁亂入仲好
上年睇左11季頭幾集已經唔想睇 12有冇改善
諗住遲下換人先再睇返
最新嗰集Tesla 高質,Tesla演員演技好,個故事有返以前rtd era 嘅感覺
Captain Jack Harkness終於回歸
好感動完全估唔到佢會回歸
Captain Jack
但係CC話佢剩係回歸呢段仔,之後無佢份
哈囉 我返來喇
BBC First 進度遲英國12日,俾YouTube劇透晒
第6集有香港scene
不過場景唔係香港
完全無動力睇, 不過有JACK 就要睇啦
講就梗係咁講
唔係掛....仲等緊十三姨幾時會meet返Jack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞