(召集Lihkg Whovian)Doctor Who

994 回覆
14 Like 3 Dislike
而家先得閒睇
成個拍攝風格唔同晒,好似前10季都未見過咁,有啲唔係好慣
好唔慣
懷念Clara陪住12任果陣
條友以前拍 broadchurch
我反而係懷念11仔嗰陣, 佢一兩集就令我幾乎忘記咗ponds(雖然佢哋走得9流流)
11感覺喺愛情上係完全唔濕amy, 但係同clara就成日flirt嚟flirt去

利申:只迷宋江
俾返david tenant 我先講🙄
Doctor who cycle.jpg
跳咗2個cycle
netlfix有無舊既doctor who
Clara係無論同小11定12都好夾
宋江接受唔到佢同小11個年齡差距,所以一直都投入唔到
呢個我知同埋我都有睇,所以先唔係好慣
我係鍾意宋江成日用個笑淫淫嘅樣 吊住11仔癮, 真心愛doctor但係驚時間線混亂所以堅持唔同佢長期旅行, even圖書館之後都仲保護住doctor
而且喺觀眾嘅角度覺得好有趣, 兩個時間線間唔中重疊但時序又唔一致嘅角色, the name of the doctor嗰集見佢道完別, 以為佢條線已經完哂, 覺得都算完得幾好,點知出多集husbands of river song嚟補埋last night in Darillium
佢唔知doctor企喺隔離嗰段speech同埋last night嗰幕真係正到喊
一嚟冇破懷到fixed point, 但係又可以陪埋宋江最後咁多年, 再加埋12叔個年紀好襯宋江, 嗰集係我all time fav

呢幕甜到漏
咁又唔係嘅, 9-12都拎過槍

比起10仔嗰支
其實舊版都有拎過
9th’s banana
都係鐘意佢個角色
唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞