(召集Lihkg Whovian)Doctor Who

994 回覆
14 Like 3 Dislike
重有下句
But still not ginger
個人之前都當n億年只係12用循環累積嘅結果,但由佢入去到出黎實際都只係計佢幾百年命。
唔記得係咪MISS左D劇情...
DOCTOR 個設定係只可以REGENERATE 11定12 次?
而家有無突破左呢個限制?
本身就係
但the time of the doctor個時咖哩星因爲doctor救左成個咖哩星而俾多個cycle佢
即係佢又有番12次重生機會
無講今次比左幾多次
多數都係完整一個cycle架啦
唔係都唔夠玩
Btw Matt smith個任doctor算係玩得最長命個代
條命好似足足玩左500幾年

10仔表示:我好似唔夠幾耐已經regen左一次,好彩射哂俾隻手
SHIT...真係唔記得晒D劇情, 又要重睇, 多謝巴打
真係唔知有比多個cycle佢依單野,淨係記得11好似話自己break rules
好似舊個輯dw其中一代regeneration 完個樣冇變先至會第一次cycle只有11代
10仔完美示範哂自己條命
兩次加埋好似100年都無
不過之後啲doctor要靠sonic先認到大家係邊個
第一爺爺因爲冇所以認唔到佢自己
真係唔知有比多個cycle佢依單野,淨係記得11好似話自己break rules
好似舊個輯dw其中一代regeneration 完個樣冇變先至會第一次cycle只有11代
10仔完美示範哂自己條命
兩次加埋好似100年都無

10仔好短命
今集好撚高汁,用左成年BUDGET?
我又覺得無問題 Classic Who 一早有 Timelord 變 Timelady
NuWho 又有 Master 同 General
只有劇情無強加女權主義就得
好掛住Peter 同 Michelle 的互動
話說Clara係Gallifrey同Doctor講個句係乜始終都無解答到
Clara
再見啦十二叔
10 仔
隻手

10仔
有冇人睇左christmas specials
今集其實都算平平淡淡, 始終Heaven Sent同 Hell Bent兩集太好睇
發現12th Doctor啲Christmas Special都係講接受死亡同離別
我睇番都係鍾意RTD個陣多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞