歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (190) 一隻手掌拍唔響

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
......?

打乜鳩燈? 我乜鳩都無搞就直接用支UV照埋去

你自己會唔會諗多左少少
張圖有支有number一支無

仲以為正常人都諗到有number 效果唔同

fine,我唔岩

唔好退訂unfollow 我 plz
呃吓腐皮先
你覺得連登有幾多正常人
之前呢到好多,而家應該無晒
講開開件器,唔介意用貴少少既我推薦童有社呢隻

佢一邊係斜面由薄至厚,由於個斜面位好長,你搵條隙一入咗之後繼續推入都唔會咁易整凹件膠。(bandai 最新環保膠唔知,冇試過。)
另一邊我覺得更重要,佢係一條棍狀,用黎插窿推返件件出黎,或者你搵唔到隙就可以喺啲大開口位入去撬樁,非常好用的。
市面上上有啲365係會加紫色濾鏡,出黎都會係紫色。

最穩陣買嗰陣試下先。

就係呢啲位 一用完條邊就會咁起白色膠 似壓到起邊
我有試磨下 但磨完有少少縮膠先無咗白色邊
就咁睇係你插左入去之後,條gap有d窄時就開始撬佢
所以有擠壓白化
可以既話就落d填補物料落去先磨,做個無縫然後上色啦
放長假前理想:清山積
放長假時現實:砌完蒼炎同隻貓碌係床碌半日都唔落床
跟住煮下飯煮下貓糧又一日
呢隻好用同易收藏
拎枝磨筆加個砂轆飛薄少少個尖更好
條尾都實用
咁邊度有365買
講真有時分享下心得技巧都係想交流下,唔好野野以串人為題
見人講漏左未幫手補返囉講真,舊時都唔係咁既
係咁都串左人先搞到越黎越fb化
返去睇書先
我呢段野應該罕有地比較溫和冇串你

Btw琴晚見到條友放開山埃都仲夠膽串你我已經即時屌柒左佢
佢已經知錯求你唔好block柒佢
我不嬲都好少block人 白卡另計
週圍都冇t03賣
我支t03 1L不斷重用幾十次黃晒
但都已經自然揮發到得返三分一支唔夠用了
師兄,請問起邊到買,我起元朗模型倉搵唔到。
之前觀塘共童体有,旺角模型先生都好似有過。現貨你要自己問下有冇。
唔該
另外,sorry,我打錯字,童友社唔係童有社
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞