歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (190) 一隻手掌拍唔響

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
圓柱體度個高度咪得開油都係要大概啱比例啫
用開最cheap 20蚊50個嗰啲30ml透明pet尖嘴樽自己加玻璃珠
AV最煩嘅地方,係支支濃度唔同,唔同系列又唔同,噴油開稀又要睇支油本身放咗幾耐,但買嗰時你又唔會知!Thinner稀釋比例難掌握,太少塞槍,太多又太濕唔上色,浪費咗好多錢之後,我決定放棄,用來補色或者手油駕駛員算啦!

而樽嘅刻度又真係唔太重要,本身都會成支油開曬,亦有容量,我只要有一個刻度啱嘅樽用來量開油水就可以!
之前用野沙?

係呀,用依隻size, 用左半年左右。用GM air brush 噴都還可以,但一轉左用槍噴 就唔得啦,見到油粒子 係箱入面飛返晒出黎 噴到連對眼都有啲唔舒服

去到呢到都比水星首呀~~洗腦
真是令人羨慕
好好天
咁有冇野買到先
理智線斷左啦
爽啦
仲有免費環保膠模型拎
我都係用野沙, 都諗緊換, 新果個係邊款? 方唔方便走鬼?

係咪熱到癲
巴打有冇上埋去睇? 我之前3月去, 近黃昏時候去入夜仲靚, 個人覺得上去睇俾3xxx yen 唔值
乾熱無所謂,一入冷氣一陣就變返人乾

香港濕熱天下第一
買左啦 屌佢老未
人一世物一世,下次都唔會再黎

老閪都上去近睇睇
巧巧天

https://m.tb.cn/h.5crTZGN?tk=0K8gdFUOK1Y CZ3457

依款

都幾大座下,不過用完時可以抽起前面塊板,無咁阻位。佢個風扇好勁,有得調節,我調到中間位已經聞唔到味,而且無乜嘈音。開到最大就好嘈,但抽力就勁強,係可以感受到啲吸風力
倒水方唔方便? 有無細版咁方便? 不過真係好巨, 60CM 闊

方便呀,同細版一樣,抽起前面塊,再掛起背板,就可以拉出個盤去換水,不過就好重,因為好大個盤
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞