歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (190) 一隻手掌拍唔響

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
以前第一次sem break我試過14日, 由長崎差唔多一兩日一城咁樣去返東京
all in啲神杜, 城堡同戰爭博物館
福岡落機-->長崎-->小倉-->岩國-->廣島-->吳-->福山-->姬路-->名古屋-->濱松-->靜岡-->東京
啲friend以為我租車去咁撚痴線
但唔係, 嗰陣我未有車牌, 天光道俾架棚車陰到唔夠牌官隻腳快肥撚咗屌
買全國JR Pass程程新幹線咁走, 住民宿/國際青年旅舍
唔後悔, 因為而家就算有心都應該實行唔到
JR Pass改完版又改已經唔同晒, 旅館政策改完又難搞咗
不過自從喺歐洲住完改變咗個pace之後就完全唔想再刻意咁樣去
嚟緊十一月會係我自歐洲以後第一次plan去日本, plan到R撚晒頭
因為日本accessibility好撚高, 又多嘢食同地方可以去
但搞到要跟鐘頭plan嘅原因在於我今次搭好多船
以前喺大久野島(即係兔仔島)到miss過一班船
搞到差啲要留喺島上面同滿地嘅兔仔同兔仔屎過夜
一定唔可以甩船
素組好似少少膠咁,砌個陣唔噴埋第日先噴就煩
房又冇位放抽氣個set 野,廳噴又驚屋企人聞d毒氣,要噴真係可能要帶去人地場噴
通常都係一日plan去邊幾個地方(同模型鋪)有淨就酒店hea
https://youtu.be/z6J07KPoDDk?t=143
其實從來都係模型廠規模問題
當你好似咪郁奇, 波殊, 屙撈B咁成千上萬件
圍得返個line setup, maintenance咪有囉
我第一次去東京就去靖國神社
為咗遊就館隻零戰, 成為咗我往後經過東京都會去嘅地方
噴AV
唔記得邊位巴打話佢屋企人嘈話有毒
佢係屋企人面前飲咗成枝
有咩代購可以買到隻透明風靈
你肯比錢就有
求代購gk
想問下左手素組派有咩單刃剪係推薦,得好少選擇

我見過有舖頭有依把賣但網上無人講咁
素組是但啦,想D水口滑未買把PN120
諗起啲fd去旅行寧願訓網吧都要野
諗起有個fd去日本去到邊食到邊 網吧錢都慳返
左手素組一樣可以打磨既姐
搵把金剪剪到咁上下再筆刀批平佢
之後砌紙好銼好磨到佢平滑就得

淨係開半面模真係好討厭
神剪有左手版
但真係只係福利見過一次
唔知福姑有冇收埋幾把
開半面模的事怎能說是偷!
大久野島住一晚好貴年頭住過差唔多8舊
800蚊晚當年我都會卻步
但而家嘅我唔會住平過800蚊晚
https://www.facebook.com/groups/1692432057737648/posts/3462275684086601/

若有任何爭議,
以搶口果個為準
台灣既網絡生態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞