歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (190) 一隻手掌拍唔響

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
你自己得罪人就好,咪拉埋我落水
我冇用過依隻
但聽返好多谷友 po 友同用家都爆到九彩
之前仲有啲玻璃樽落鋼珠搖油爆埋
暫時以我用緊hiqparts 既油樽又未發生過爆樽依啲野
不過因為原料問題 出左新版
但人地新舊版都係有全樽對應返硝基油既腐蝕性
唔會爆樽
泥漿摔角 happy together
Hi
拎定你d 身家入場啦
ps 最好睇定場刊定網站先
好多野一開場就排
Ching block 左佢由佢單機算啦

佢只係attention seeker

現實可能冇乜存在感,要上網刷
連holder都買齊 會唔會太勁
3同4咁粗會整咩用到
存在感不嬲都冇 刷完都係冇
掉返轉你成日咁留意我又叫人block我
其實你係咪暗戀我
gay
其實呢假膠蝦腸呢啲由高登到連登十幾年文化
有人間中玩下有人玩唔停亦有人唔太鍾意
基本睇多幾年高登就慣
呢度啲熟面口對住佢好幾年都好哋哋嘅
覺得太過份可以扑左佢
或者好似e巴咁屌柒佢
佢唔係五毛pr洗板之類
同自己價值觀唔同自己扑左咪算
其他人會自己思考點應對佢
但突然走入嚟叫其他人一齊扑一個起post長期既熟面口
會唔會覺得自己過分咗?
三森連生面口cd rom都留言話同勸人block柒你
之前成日串佢地窮 又要買又要嫌貴都預左
講事實唔係個個接受到
Block左我既話咪唔洗睇我屌人撩交打
反正依家我都唔會答任何關於模型製作上既問題同建議
我整啲野咁樣衰就唔係到班門弄斧
交比真係識野個班答啦
你唔係會期待有人入黎係真係討論模型點整得靚呀嘛
曬撚死
佢選擇咗呢隻紅同油左肩
入嚟梗係睇打交,點會block人,咁仲有咩好睇
巴打一定要係日本訂返黎?
之前有巴打分享過個刻度唔準, 係咪真家?
準唔準唔知
但我噴開油性油覺得刻度可有可無
通常呢啲樽我係一次過用嚟開晒成支油擺
假設你開支20ml既油1:2
直接倒晒20ml油加40ml開油水入去
根本可以唔理個刻度
如果你噴一次開一次油就買個細量杯就夠
水性我就唔清楚
如果水性係好需要個刻度就當我放山埃啦
水性以Av 油黎講更加唔使睇刻度
枝枝油嘅濃度都有少少唔同,而且唔同色開稀唔程度又會有唔同
舉例用開紅色嘅「公式」去開白色我包係塞槍塞到冚冚聲
所以有無刻度都只係安慰劑咁
太杰噴唔到
太稀又咬唔到
第一批係,不過好耐既事黎
係㗎,所以睇刻度無意思,睇下開出黎會唔會太杰太稀好過
我試過倒10ml 裝嘅Mr Hobby油落去,又啱bor !
隻RG多3又秒殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞