歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (190) 一隻手掌拍唔響

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
無論新手老手,呢個google site都包含左好多有用既資訊

https://sites.google.com/view/lihkg-model

遇到問題可以試下搜尋睇睇有無類似既答案

呢度不論係新手老手, 都一樣咁歡迎
絕對唔係小圈子

乜模型種類都無任歡迎
希望大家互相尊重大家既模型
有模型問題一定會有神通廣大既巴打幫到你

問問題果陣,最好貼埋相,咁樣巴打們會易d 了解你個問題

巴打們貼作品時,
請註明牌子、比例及模型名稱

如果轉貼,貼埋條link就正哂喇
lm
搶唔到1001號
可摸以幫手貼返三張常用圖同財經台條link然後頂置
覆返上個po岡部巴先

「先今次真係有睇左頭po,見話gm筆唔好同埋上面見有巴打話dspiae正啲,之後下晝又多次頭po唔覺眼有講用筆上色係點我未睇片研究,諗住係度問左真人先

呢度咪寫咗塗第二層時會溶返底層油出嚟囉,你仲諗住打直打橫打直打橫咁油?

https://sites.google.com/view/lihkg-model/%E6%89%8B%E5%A1%97%E5%B7%A5%E5%85%B7%E7%9B%B8%E9%97%9C/gm%E7%AD%86%E5%A5%BD%E5%94%94%E5%A5%BD%E7%94%A8
呢幅真係可以放頭po
姐係所有筆都係咁?我以為單指GM筆

仲有呢幅
指定動作
所有關於福利/價格問題或報價,請移玉步:
https://lih.kg/3367036

你怕可以反轉塊件試下既
無買過唔太知
可能得掛
我冇試哂其他牌子 答你唔到
我今晚睇下片先
邊個咁大仇口

吹到自己咁勁,試試佢
等你包膠
阻人搵食有如殺人父母

唔洗去到咁盡呀
冇所謂啦 上得去比佢呃既都係傻鳩
睇佢地抽埋啲福袋就知啦
同埋其實佢個福袋賣法係犯法
建議下次搞之前去申請返個生意推廣競賽牌照
唔係既話下次幫佢地約埋差佬上去開party
新手素組留名

背景乜撚野事
遮一遮後面咁解

又係呢間本地貼牌品牌呀?
會唔會又有啲打手用家上嚟洗白平反㗎? 上次講刻線刀已經試過一次
師兄好大仇口下

1. 好尖,成日好似拮入d件
2. 推起上嚟係順
3. 刻左2下已經滲到
4. 設計感係真係好嘅
5. 咁嘅價位連柄性價比高
6. 但好似真係脆,唔敢用力,佢都話唔好太大力
7. 係咪比得上BMC,甚至超越?以性價比黎講可能係,但感覺BMC 會更順滑,唔會下下拮件咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞