歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (190) 一隻手掌拍唔響

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
2百幾買模型好平姐
但買Bandai就貴
愛唔夠
太古城有999.9
係少錢啊 但係唔想俾佢賺啊
試下埋d 噴
咁咪唔撚好買等平囉 等下啦 風零都等左咁耐先落到$79
我好支持唔俾Bandai呢間垃圾廠賺呢種心態
所以我完全戒晒所有Bandai模型
過去一年冇買過任何Bandai模型配件週邊或工具
屋企所有未砌既Bandai模型都賤賣晒
砌左既完成品如果有人肯要都賣埋
總之絕對唔會買任何笨大模型
等佢賺唔到錢執笠

Btw啱啱課咗三千銀落cgss
咁建議都唔好比Bandai賺錢
成日出得咁少貨

我就係戒Bandai的成功例子
最後嗰句
game真係好難走
下個月我都要買ac6
個問題係啲舖頭炒家度 你哋就拖哂落bandai度
炒貴成倍你地都買未即係助長佢下次再賣貴啲
炒家死全家!
如果你喱期想砌嘅模型真係一心一意剩係相中嗰一部高達的話
我諗我都係無謂講太多
祝你好運啦

如果人地鋪租貴,要食骨,人工高etc既話
真係可能要買咁貴
加上代理本身都唔知係咪有份加埋一份價
好難怪人

btw 炒果d唔係一直講緊無鋪果d咩

不過算啦 有心砌既話真係唔會理呢d再講多無用 錢解決到既問題 永遠比砌遇到既問題容易得太多
有冇諗過如果你唔買笨大
咩炒狗舖貴,要衝現貨,pb電莖個堆問題會冇晒?
戒左笨大呢啲平時煩惱開既野即刻冇晒
可以專心砌模型
今次試Hg同Rg混搭效果真係唔錯
8月有直播?
肚臍炮改返方型

巧C服
想直接有埋成形色+開訂日子好過直播...
巴打我唔係想笑你
不過你咁諗就好似屌緊迪迪尼入面買支可樂貴過順利村山頂商場間士多咁
迪迪尼入面賣得貴,你可能會話
就係佢貴係賣畀緊火既人
係囉
你唔緊火咪忍下,問下人地邊度有自己心目中既靚價囉
我反而麻麻地方形

1989嘅模windows 2.11嘅年代
唔加補品都咁過癮
想知點解呢隻炒到咁貴 佢都唔係全部金色係電鍍
冇諗過大家會咁大反應
其實都係想呻吓呢個炒賣風氣唔係咁好姐
事因炒到2字頭我就覺得過咗火
舖頭可能要食骨呢啲我都明
咁我覺得捆綁式銷售要買就A+B/A+C
或者係舖頭買夠一個數可以用合理價錢買
咁樣我會易接受啲
不過小弟都唔係話太緊火
我都係慢慢等合理價/直接過日本買
附上一張rg god
咁多detail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞