去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節

1001 回覆
3108 Like 32 Dislike
勁呀樓主
咁小心啲錢,人就算啦救唔番
LM
有day4未?
強帖留名樓豬勁啊
諗起之前個朋友專登夜晚晚接我收工諗住等我好攰個陣易D水我上堂,好彩個陣仲清醒拒絕到佢,仲幫另外兩個朋友拒絕埋,執返條命仔
樓主好撚高質有GUTS 又有文筆
但想問下上去係咪一定要比錢 有冇D咩體驗班 想上去打遊擊 救下D妹豬都好
豬閪
傻豬,靚女會安排同臥低同一組,幾時輪到你

睇下你雜唔雜食啦,你要求低啲既話,都有啲中下嘢你食下既
想食好野,你要預一定budget同時間心機去打入呢個圈子。一定超過朋友幫你比住先個個level先
佢哋啲仆街好識揀人上,真係screen過哂易埋手先搵
同啲保險教一撚樣
留名跟進
其實上堂班人學歷係點
正常受過高等教育既人係唔係冇咁易被洗腦
一日course都12個鐘,之後仲訓埋身落去幫手
慢慢個世界就得返啲同學岩嘴形,其他全部都衰人
之後既事好自然就會發生
仆街 d人到底點撚樣忍笑
Lm
有個中同上完叫埋佢老婆上.
有一排成日係FB 見佢地PO 好為你嬌傲, 好開心見到我地一齊成長.
今年頭收到風離左婚
南無超超好好睇
留名支持樓主
巴打你文筆好好,引到人睇落去
洗腦課程之外
會唔會遲啲考察埋傳銷公司?
即係lb 亮碧思收下線果種
應該又有大把嘢寫
將來出書都冇問題
我果陣為左唔想佢去上第二階段,我同晒佢屋企人同佢d閨密講,我真係同佢反面咁濟,但佢都一意孤行要去,所以我逼於無奈讓步,叫佢唔可以做d過份野

之後佢就同佢兩個fd絕左交,話因為唔信佢做朋友都無意思,大家係中學玩到而家既閨密咁就絕交,真係好on9
好撚柒啊, 台灣人咩 問人咩星座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞