去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節

1001 回覆
3108 Like 32 Dislike
Lm
寫個rules都寫得垃圾過人
2.出席整個訓練
3.準時。
咩料
但我記得以前細個有呢d camp玩好開心
有d歷奇活動 攀下石咁好好玩
完全視sharing day如無物
最多positive/努力一兩日 之後即刻打回原形
等我變撚走你先
傳銷亮狗主要出沒地址:
★Bastion 旺角東怡安閣124號一樓及地庫
(Intersect Corporation Ltd (前 FC明昇))
★新文華中心B座一樓及二樓
★九龍灣企業廣場第2座7樓+8樓 (7樓為gym room會所+餐廳+show room,8樓為會場)
★House 44 party room九龍灣美羅中心5樓
★新house44 觀塘鴻圖道78號19樓
★取代銀城洗腦堂地點:九龍灣其士商業中心103號舖
亮狗DC實體店:
★灣仔堅拿道西26號,鵝頸橋底(time square對面,前銅記教協L型鋪位)
亮狗相關party room/私竇:
★ 九龍灣臨興街19號同力工業大廈b座11樓07室(43 Shirley ,42 Lina team長駐)
★ 九龍灣興力工業中心7樓11室(位置近樓梯,每次入都要由底拉高嗰鐵閘先拉門)何梓俊Marco及其上線Ray長駐
★ 鴻力工業中心8樓(聲稱係社福界浩南嘅studio)
★痴利森開嘅太子美觀大廈六樓
★黑警天team旗下常出現嘅大圍城運路17號安豪工業工業大廈4樓
★何文田亞皆老街122-122A號旺角大廈4樓
★南昌站匯璽2a期49樓a室私竇,易菲下線jay、Thomas 、Kevin,、Hilda,、Anson、Jenny、小麥長駐
★觀塘溢財中心6樓F室,Doris42同𤋮42長駐,平時搞活動嘅私竇
★觀塘偉業街158號KT One7樓Clubhouse & casting & party room (Charles production)
★尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣號 3樓Showtime Sports Bar(老闆係亮狗)
★旺角西洋菜南街74號旺角城市中心1005室 Cat room party room
(ig:https://instagram.com/partyroom_catroom_mk?igshid=YmMyMTA2M2Y= )
亮狗裝音樂人嘅音樂Live Jam地點:
★尖沙咀棉登徑13-15號棉登大廈地庫(My Lifestyle Live Music)
暫未知具體位置:
★觀塘凱匯(樓層待確認)
★荃灣匯力工業大廈
(持續更新中)
Lm
lm
IT窮毒撚冇FD成日覺得自己懷才不遇咁,喺街俾啲女拉去上堂
話個課程令佢外向咗大膽咗
到借錢果下識醒應該真係因為窮唔敢借錢
入得太早想一次過睇晒
估計樓主個post會比東張或者其他媒體拎黎轉載
就算個個都知係洗腦呃人但係都冇途徑去搞到佢呢下先好野
聽過大撚把周圍食女
去到最後根本無人會理,所以去依啲課程好易離婚/分手。
又冇呢句
但會叫你做d野黎去規範自己必定要做某d野
舉例,我今次考試唔合格就去食屎
好多都係被人迫上去
點樣上曬五日啊咁多個鐘
我可能真係會臨時唔想上跟住放飛機
唔知會有咩下場
不要暗戀
Same 好驚樓主會被消失
強帖留名,樓主深入屌穴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞