去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節

1001 回覆
3108 Like 32 Dislike
不如玩大啲話係自己引發咗一個意外害死咗全家,睇吓班友有乜反應
癲唔過守則14啦,叫學員不准發生性行為

其實係逆向暗示話比你知你有機會可以同其他學員發生性行為

根本同逆向呃樓主個logic本質上係一樣
搵我?我冇事喎
咪引人自爆啦咩工都有唔同既人唔同既性格
之前武肺有排每隔一段時間就連續成個禮拜
成日夜晚十一二點一大班人係洗衣街花園外邊聚集
見佢哋冇特定人數咁圍埋一堆 少則兩個 多則~6-8個
成班唔識點形容 著到保險狗地產狗咁
但係又冇嗰種身光頸靚 有啲溶溶爛爛霉霉地嘅感覺
有啲就smart casual
本身覺得未必係保險地產狗 咁應該係傳銷啦
有一刻仲懷疑過係咪錫安教聚會 試過行過講咗句錫安劍又冇人有反應
但又唔明點解出現個Frequency會係咁

而且行過會好明顯睇得出聽得出佢哋之間又唔係真係好熟,但係又好似扮到好Social好熟咁
告別個反應嗰種虛偽會覺得佢哋嘅bonding彌漫住嘔心嘅感覺
依加睇完,應該係啱啱被人接落堂嘅同學

有冇巴絲知嗰度係咪都有檔?班撚樣真係好柒好嘈好影響市容
唔擔心你比人洗腦
不過如果你去參加 報左啲真既個人資料
佢地會搵返你出黎
不過都係啲小動作 佢地寧願扼多幾個收多錢好過
曬時間 浪費金錢既野 佢地唔會做
樓主Day3條片開唔到
呢d 就真係用国安法捉佢地
留名,樓主快啲update
等唔切喇
想知樓主係咪水瓶座!?可以一路扮投入,一路完全抽離做記錄咁鬼勁
其實好睇個人性格,可能有人本身都想去記錄,點知最後被洗腦都唔定
搵到同伴
你可以聽下雲海
佢後生果時都入咗異端宗教,佢有啲文同片有講解自己當時心境
但佢係真心膠真心入局果種
Strong post lm
巴打好波
但係就唔勁啦,想拎樓豬料但又拎得咁牽強

再交下學費先啦師弟仔
想像到個情景好鬼邪教feel
最近呢幾頁勁多人借啲意問樓主返咩工咩星座嗰啲
居心會唔會明顯咗啲
樓主要小心保護自己
大部分去上洗腦課嗰班有工返嘅咩?
學藝未精都咁急住出嚟突破自己
樓主任何關於你個人資料既都唔好自爆呀 突然好多人關心你既個人資料
咁樣問我點會答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞