去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節

1001 回覆
3108 Like 32 Dislike
社會入面總有 因各種原因脆弱既人,定力不足既人,思考不足既人

exploit呢啲人既生意就永遠都仲會有
放心,我仲有分析力
我諗起X Japan個主唱
又係邪教咁不停詆毁你 令你覺得自己好差
冇。有咩好野??
其實佢上堂都兩年前既事,不過佢之後成日同佢果班所謂學員成日周圍去,導致之後識d唔知咩朋友又成日去玩,我同個女都可以少見都無所謂,再加埋其他因素,而家已經分緊居
你起我底睇下之前d回覆先講喇,我自己係水瓶座我先咁問,唔好手指指獵巫。
多謝你,我睇得出,好彩我仲有分析力
但係你描述自己同啲職員嘅對話細節都好詳盡下
我諗佢哋有紀錄嘅話大概知你係邊個
總之 小心安全 有事出聲 多啲上嚟報平安
佢果陣可以為左去上堂同佢兩個閨蜜絕交
姐以前 D 咩 豐盛人生 個類課程。應用心理學 D 技巧。
咁世上就算再蠢既人,都硬係會覺得自己係醒過其他人嘅

Win95既系統read唔到win10格式既file,但佢唔會知read唔到係因為人地有新格式,只會當係亂碼
之後仲會繼續不停嘗試去read
我出得Po就有野揸手
緊係無
一入到大堂已經feel到唔對路
所以由一坐低就不停同自己講
要全身而退
Sorry 我認自己柒左問錯野幫左班衰人
我有個位好好奇
啲功課究竟點答
咁撚open ended咁咪要作篇文?
那樓主你唔好爆自己啲答案出來
不過佢上堂有無話過啲功課要去係咩㗎
Life Dynamics。應該轉咗好多次名。
啲鄉音同語氣係咪手法嚟㗎
要更專心先聽到佢up乜
呢支FLAG搞到我都好想去玩下 有冇朋友搵緊下線幫我比住先
劉明一身蟻
都幾佩服你可以重新振作

真心respect

呀女知道真相未?定你自己一個人頂晒?
強帖留名
之前老母上過,無變到咁極端執返身彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞