[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
無後備4線作賽等收皮
無後備4線作賽等收皮

依家英超都未必踢到啦下話 四線笑大人個口
宜家練波兩隊都分唔到啊,仲多線
馬迪你呢件負心既雜種

想知干地有咩plan

俾班高層激撚死

想知干地有咩plan

走人
屌你老母
pasalic係咪唔走嫁啦

#Pasalic signed a new contract with @ChelseaFC and now he'll go on loan to @fcsm_official @SkySportsNews
Barkley and Krychowiak, which one is better?

latter

一個攻中一個防中
屌你老母

下次冇咁撚好彩架喇

#Pasalic signed a new contract with @ChelseaFC and now he'll go on loan to @fcsm_official @SkySportsNews

上季AC,今季要去法乙?
愛上車仔是眼睛的錯

痴線 上季又唔係差 未至於要踢法乙呀
完全望唔透隊波既方針
買big name玩即食又唔係
買潛力玩未來又唔係
夠竟係做緊咩
完全望唔透隊波既方針
買潛力玩未來又唔係
夠竟係做緊咩

賺錢最實際
有錢賺就有得加人工 yeah
完全望唔透隊波既方針
買潛力玩未來又唔係
夠竟係做緊咩

賺錢最實際

加人工?
卡吐200k續約都rejected
完全望唔透隊波既方針
買潛力玩未來又唔係
夠竟係做緊咩

賺錢最實際

加人工?
卡吐200k續約都rejected

I mean 高層
完全望唔透隊波既方針
買潛力玩未來又唔係
夠竟係做緊咩

生意足球
用最少既人同錢
賺最多既利益
屌你老母 想買飲水哥

痴線 上季又唔係差 未至於要踢法乙呀

唔係借去莫斯科咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞