[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
想問baba仲係咪係車路士

yes but injured

any news
社區盾車路士贏阿仙奴,改名叫麻友係雞係公廁一個月
https://lihkg.com/thread/344114/page/1?ref=ios

辛苦卡叔了

卡勞ching

又推麻友做g
It is just 10 days until the 2017/18 Premier League season kicks off, and currently the reigning champions have 17 senior players on their books.

17個入面仲有2/3個係龍門
https://lihkg.com/thread/344114/page/1?ref=ios

辛苦卡叔了

卡勞ching

又推麻友做g

柏度 + 達仔 + 亞衣

(柏度)+ 安 + 亞衣

一定唔使改
星期日全港700萬市民睇我轟比人456

安仔又可以全香港人面前表演時間停頓

特殊技能
It is just 10 days until the 2017/18 Premier League season kicks off, and currently the reigning champions have 17 senior players on their books.

一諗到用後生仔都可以屌打列強
急不及待想看看了
星期日全港700萬市民睇我轟比人456

安仔又可以全香港人面前表演時間停頓

特殊技能

安:Clock Up

11對11練波都練唔到

11對11練波都練唔到

街場8打8 搵人侵隊
毒撚有冇方法叫到飲水哥黎呀

係咪都係g
簡達華快撚D嚟
van dijk最後都係去猁
簽完達仔之後靜撚到
點解英超得垃圾車咁鐘意做大慈善家

阿仙奴唔放山齊士
李斯特城唔放飲水
曼聯唔洗換廢爛泥
曼城玩野話放亞古獸實際撚車

阿仙奴唔放山齊士
李斯特城唔放飲水
曼聯唔洗換廢爛泥

除左第一點之外
其他三位一d都無覺得可惜
唔夠人用都係咁話
不如去非洲 南美洲 平價執啲米雞咁既中場返黎擺下啦

阿仙奴唔放山齊士
李斯特城唔放飲水
曼聯唔洗換廢爛泥

除左第一點之外
其他三位一d都無覺得可惜
唔夠人用都係咁話

唔係可唔可惜,而係高層個心態

咁不如用殺龍霸,baker 試下啦
仲要英人,青訓

咁不如用殺龍霸,baker 試下啦
仲要英人,青訓

殺走咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞