[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike

可信性唔高都J下先

求其打隻字呃like咁
hazard好撚驚佢會走
巴塞渣住2.2億

夏神又冇最低解約金,驚條撚咩

咁既樣
過到今年,出年都
買100分同飲水哥啦
巴塞渣住2.2億

咁既樣
過到今年,出年都

500n放夏神 之後150m買番o丹比利 150m買大巴拿
150m買lamer 前場即刻解決哂
巴塞渣住2.2億

咁既樣
過到今年,出年都

我轟唔做蝕本生意
換唔到2隻wb
就等降班啦
巴塞渣住2.2億

咁既樣
過到今年,出年都

再用50M買50個dllm
之後再放出去賺一筆
換唔到2隻wb
就等降班啦

右邊都算
左邊買唔到真係唔駛諗下季有咩好成績
買100分同飲水哥啦

wenger 唔會傻第二次
咁都唔ban PSG
不如將FFP執柒左佢啦
不如拎哥狗同含大換保連奴
買100分同飲水哥啦

wenger 唔會傻第二次

100分又唔係咩主力又唔續約 單case唔同山狗啦
真心唔明我轟邊度黎嘅自信可以吸引到人轉會過黎

講錢講FFP今時今日都無咩意思, 隊隊都幾千億幾兩億萬轟落去個market度, 資金左手交右手,
講歷史背景又唔夠皇馬巴塞曼聯鬥 (爭輸皇馬巴塞都叫心甘命抵),
講教頭吸引力干地又輸晒畀摩佬同哥狗, 分分鐘連雲加都贏,
你呢15年拎5次英超1次歐聯又算得啲咩, 咪畀人話負碌足球.

雖然轉會仲有一個月時間, 但睇唔出可以簽到幾多個用得落嘅球員, 認真不如打電話畀巴哥林伯波叔A高叫佢地返黎踢住半季幫幫手先啦

都唔知做錯啲咩先會鍾意車路士

Pedro, 法比同baka咪爭贏最聯

咪又係摩佬爭返黎,仲要係v92

講錢講FFP今時今日都無咩意思, 隊隊都幾千億幾兩億萬轟落去個market度, 資金左手交右手,
講歷史背景又唔夠皇馬巴塞曼聯鬥 (爭輸皇馬巴塞都叫心甘命抵),
你呢15年拎5次英超1次歐聯又算得啲咩, 咪畀人話負碌足球.

雖然轉會仲有一個月時間, 但睇唔出可以簽到幾多個用得落嘅球員, 認真不如打電話畀巴哥林伯波叔A高叫佢地返黎踢住半季幫幫手先啦

呢度冇人肯接受摩狗吸引力大過干地🤐

呢度冇人肯接受摩狗吸引力大過干地🤐

有邊個唔接受先= =
換唔到2隻wb
就等降班啦

右邊都算

一係堅尼地一係買
點解係cc台成日見到撚仔既
換唔到2隻wb
就等降班啦

右邊都算

一係堅尼地一係買

點都買啦堅尼地根本垃圾一個
好心唔好再提佢啦

佢5毛

佢5毛

你都系
睇黎今日都係冇野j
閪女人繼續on99

佢5毛

你都系

我係達粉

佢5毛

你都系

收嗲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞