[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
畫公仔畫到出曬腸,大家面對現實向前看la;馬迪返泥史丹福橋比賽,一定連同馬賊、煩膠股 + 摩連奴呢四條鳩人瘋狂柴台!

馬咩賊呀
畫公仔畫到出曬腸,大家面對現實向前看la;馬迪返泥史丹福橋比賽,一定連同馬賊、煩膠股 + 摩連奴呢四條鳩人瘋狂柴台!

why mata

最不知所謂、最冇骨氣果個係馬達

你幾年前唔係先走去Thank You Mata嚟咩

奧清應該轉貼fb姐
奧寶就黎比車路士激到要食藥

why mata

奧清應該轉貼fb姐

俾你咁講一講即刻上車迷天地睇睇
原來真係嗰度啲on9講嘅

why mata

奧寶嬲得滯

copy fb姐
你睇佢幫曼聯拎歐霸果個樣,你咁樣都接受到佢我再冇說話好講;仲有佢就算有意返泥車路士踢我都會屌佢老味,入左骨既前曼聯球員千祈唔好過泥:唔想華朗、法卡奧事件重復發生
幾時先簽到100分呀
馬迪斷腳啦你老母
干地有上高登
Nemanja Matic warns Chelsea: Manchester United can steal Premier League title #MUFC #CFC

呢條撚樣死個日我一定大肆慶祝
你睇佢幫曼聯拎歐霸果個樣,你咁樣都接受到佢我再冇說話好講;仲有佢就算有意返泥車路士踢我都會屌佢老味,入左骨既前曼聯球員千祈唔好過泥:唔想華朗、法卡奧事件重復發生

有無睇過雷斯拎法甲個樣
踢過軌去度第度捧盃要死老豆咁款
軌迷真係好多弱智
去比甲簽啲kdb級數嘅新人啦

有無睇過雷斯拎法甲個樣
踢過軌去度第度捧盃要死老豆咁款
軌迷真係好多弱智

其實唔知軌既
隊隊都有呢D弱智仔

推薦KDB 個個球探好似已經冇係車到做?

退咗休好似

退咗休好似

記得個陣佢仲再三叫摩狗條仆街諗清楚係咪真係要賣KDB
Yeah 賣撚晒啲人
Yeah 賣撚晒啲人

依家睇死佢地要用u21

退咗休好似

記得個陣佢仲再三叫摩狗條仆街諗清楚係咪真係要賣KDB

可唔可以叫佢出山
飲水計homegrown的話其實好過波蘭佬
#LCFC SOURCE:Chelsea have turned Danny Drinkwater head.. He wants the move.Player not for sale in public. £25m - £30m will get the deal done.

Matic > 藥膏
飲水 > 殺龍霸
馬迪斷腳啦你老母

#LCFC SOURCE:Chelsea have turned Danny Drinkwater head.. He wants the move.Player not for sale in public. £25m - £30m will get the deal done.

Matic > 藥膏
飲水 > 殺龍霸

放低錢帶人走啦屌你
賣比對手齊腳已經ON9
都算
自己未有backup人選出手更on9

Matic > 藥膏
飲水 > 殺龍霸

25-30
真係擺明搶鳩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞