[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
有無2017年賣人清單包括OSCAR
不如去非洲 南美洲 平價執啲米雞咁既中場返黎擺下啦

Thiago Maia

Thiago Maia

比里爾買左啦

Thiago Maia

Adrián Cubas 不過仲矮過kanté
購入siuma
azp上年全勤踢四十幾場

今年可以試下踢 六七十場
matic break leg
屌你開季5場入面3場硬仗希望唔好咁再有人熱身訓練受傷
買Leander Dendoncker?
曼好似傳過
matic break leg

迷摩+倒米

咁不如用殺龍霸,baker 試下啦
仲要英人,青訓

對,所以依家準備用青訓了
再係 B 隊升幾件上黎吸收經驗,過幾年就有新盧卡古 新迪布尼用

仲要英人,青訓

再係 B 隊升幾件上黎吸收經驗,過幾年就有新盧卡古 新迪布尼用

屌 質素好少少嘅唔係賣咗就外借
升乜鳩先
無晒最好嗰啲青訓用渣啲嗰批青訓

仲要英人,青訓

然後再賣出去無須回購
諗到開季影相三行都坐唔滿就好笑
班垃圾仲唔嗲唔吊咁
冇心做野就辭職啦屌你老母
諗到開季影相三行都坐唔滿就好笑
班垃圾仲唔嗲唔吊咁
冇心做野就辭職啦屌你老母

留名等睇明愛華德中
Delac true blue
有無2017年賣人清單包括OSCAR

transfermarkt自己睇啦
唔願做人了

仲要英人,青訓

屌 質素好少少嘅唔係賣咗就外借
升乜鳩先
無晒最好嗰啲青訓用渣啲嗰批青訓

一係就留潛力,再買兩三隻妖人養
一係就賣哂堆潛力,買返即食一線
結果依家就係賣哂堆潛力,又買唔到一線
buy halstenberg la diu
唔願做人了

Y
唔知鳩層會唔會去psg試下搶人呢

高層: 要洗錢 不了

高層: 要洗錢 不了

要拎高層d獎金花紅買人
應該儲緊錢做大單野
一齊俾啲耐性啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞