[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
有無人比對返季尾 簽baka都屌

季尾FF:
山狗 sandro lkk vvd walker
1/7 一字排開

真心個陣覺得Lukaku 100% deal
英人點搞

Barkley,aoc 一定要

左閘 如果真係無target就用巴巴算

打包依兩個我諗坐底都要100m

吓,巴克利同100分都要50m

100分一年約咋

前幾日睇話愛字頭同熱狗開50m, 獌都想搶,所以車即使搶得到都起碼要45m up
http://www.telegraph.co.uk/football/2017/07/19/chelsea-manchester-united-wait-wings-astottenham-wait-ross-barkley/amp/

100分1年約但係雲加想要35m, 我地同城至少要俾多10m, 所以我諗兩個打包大約要100m
英人點搞

吓,巴克利同100分都要50m

100分一年約咋

前幾日睇話愛字頭同熱狗開50m, 獌都想搶,所以車即使搶得到都起碼要45m up
http://www.telegraph.co.uk/football/2017/07/19/chelsea-manchester-united-wait-wings-astottenham-wait-ross-barkley/amp/

100分1年約但係雲加想要35m, 我地同城至少要俾多10m, 所以我諗兩個打包大約要100m

佢開就真係50M咩得番1年約佢地根本唔會賣到咁貴
時間越少佢地越賣唔到高價仲要兩個講明唔續
英人點搞

2個1年約,巴克利£35m應該得

aoc睇雲加放唔放,肯放都係35m左右

講到人地實賣比你咁
干地話就話想大搞衝R聯
但要上一線做四強常客一定要連後備都要有返咁上下級數先得
而家睇油王同高層個樣都唔似想大搞
油王就懶好人為他人作嫁衣高層就賺錢行先
呢D巴克利飲水一百分的確喺唔算差
但真喺要大搞一定會唔喺買佢哋
而家個陣基本就喺對位一換一 後備深度冇加強到
最可憐喺而家車狗買到巴克利飲水一百分都要開香檳慶祝

100%同意
亦令干地無心教
依加連飲水都要j
車迷呢個轉會真係

佢地本身有一齊踢過咩

馬迪走馬達黎
馬達走馬迪黎

有一齊練過波,馬迪冇記錯係冬季窗早段簽,馬達係後段走
馬迪正式轉會曼聯,據報轉會費為3500萬鎊+500萬鎊浮動條款。
無論如何,始終要感謝佢呢幾年為藍軍嘅付出,尤其是在車仔防中無大將之時回巢擔當起防守第一道可信賴的屏障。
至於佢留下來嘅防中位置,毫無疑問由巴卡約高頂上,法比當然也可以勝任,但防守效率是否足夠是另一個問題,碧加亦難以稱得上是box-to-box的合適人選。
特別是3-4-3陣式對2名中場的全面性和體能要求甚高,車仔現有兵源不足以應付多條戰線亦是今夏談論已久必須處理的問題。
外借山齊士的轉會傳得甚囂塵上,出售馬迪後相信球隊在轉會市場不會停下來,其實至今除了半被迫出售艾基查路拜查奧爾外,球隊在收購上的操作還是十分成功的,魯迪加、巴卡、莫拉達勢將成為球隊未來3-5年骨幹,所以車迷們就拭目以待吧!
最後私心講句,除了中場中外,個人最希望能見到貝查特回歸,希望傳聞可以成事吧。

十分成功

今次又邊個
英超冠軍喎,一隊list得廿條友,仲要入面唔只一個就走
英超冠軍喎,一隊list得廿條友,仲要入面唔只一個就走

隊長,主力前鋒,主力防中,一堆青訓都走
好憎馬迪
我信干地一定有plan既

有PLAN有鳩用咩油王同高層都唔撚想買

柒到咁我唔要新球場好過喇

柒到咁我唔要新球場好過喇

唔覺得關事
星期日會用咩殘陣打阿狗
降低要求啦,買到人都算啦
冚家剷,八月頭咩消息都無
高層冚家剷死撚曬?
星期日會用咩殘陣打阿狗

法比加簡迪中場真係諗起都性感
星期日會用咩殘陣打阿狗

干地諗住用當年雲加8比2戰法逼高層買人
睇黎干爹好快走
如果佢走都唔意外
高層幾時死
飲水
星期日會用咩殘陣打阿狗

一個韓國人=Ki
一個英超中遊主力中場中=Barkley
一個德國中堅=?
一個巴西左閘=Sandro
一個中埸後備=drinkwater

其實應該搶左psg班棄將先,一黎psg平放,二黎全部當打
星期日會用咩殘陣打阿狗

一個韓國人=Ki
一個德國中堅=?

阿記有韓國人?
完全冇記憶添,叫咩名?
星期日會用咩殘陣打阿狗

一個韓國人=Ki
一個德國中堅=?

阿記有韓國人?
完全冇記憶添,叫咩名?

朴主永?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞