[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
唔好再講歷史啦
今日轉會又唔係無買人,其實都合格啦係咪
一字排開影相 真係咁難咩

曼一字排開四個前車成員

摩佬true blue
去到最聯都要買返前車球員

連續3年轉會窗都賺錢
西女人滿分添💯
原來干地今日生日
唔知高層會唔會有生日禮物比佢呢

少人到後備席都唔夠人坐 點合格
原來干地今日生日
唔知高層會唔會有生日禮物比佢呢

: lan
咪撚簽韓仔屌你老母

少人到後備席都唔夠人坐 點合格

雙曼連續3年net spending百幾m ,都拎唔到英超
車連續3年正數,仲3年抱兩
可以再賣 賣到淨返11個,求其買dllm填夠後備席,最緊要賺到錢
馬迪正式轉會曼聯,據報轉會費為3500萬鎊+500萬鎊浮動條款。
無論如何,始終要感謝佢呢幾年為藍軍嘅付出,尤其是在車仔防中無大將之時回巢擔當起防守第一道可信賴的屏障。
至於佢留下來嘅防中位置,毫無疑問由巴卡約高頂上,法比當然也可以勝任,但防守效率是否足夠是另一個問題,碧加亦難以稱得上是box-to-box的合適人選。
特別是3-4-3陣式對2名中場的全面性和體能要求甚高,車仔現有兵源不足以應付多條戰線亦是今夏談論已久必須處理的問題。
外借山齊士的轉會傳得甚囂塵上,出售馬迪後相信球隊在轉會市場不會停下來,其實至今除了半被迫出售艾基查路拜查奧爾外,球隊在收購上的操作還是十分成功的,魯迪加、巴卡、莫拉達勢將成為球隊未來3-5年骨幹,所以車迷們就拭目以待吧!
最後私心講句,除了中場中外,個人最希望能見到貝查特回歸,希望傳聞可以成事吧。

十分成功
真禾特 飲水 張伯倫 100分 巴克利 一字排開
武神打上左車官網一隊
以前07-10嗰期個陣就喺班霸陣容
前中後正選後備個個都有返咁上下級數
人腳又足,應該喺垃圾車目前史上最豪華陣容
而家成隊真喺頂級一線真喺得世三T煲同Kante

果陣一隊有幾個國家隊隊長

個時個正選幾勁
但後備得沙勞、米雞、胡禮菲臘斯、賓希姆、仆街里奧、轉牛

迪高祖高爾仙人比列堤保費馬路達?
真禾特 飲水 張伯倫 100分 巴克利 一字排開

比你講到好似有5個人咁
武神打上左車官網一隊

咁就正
武神打上左車官網一隊

睇佢啲技術真係幾好
其實唔喺轟唔轟錢落山狗到
喺阿狗先唔會再好似以前咁笨放當打球星去同聯賽
武神打上左車官網一隊

睇佢啲技術真係幾好

傳中射門同個腦仲差好遠
馬柱迪13m ?
馬杜迪13m ?
武神打上左車官網一隊

咁就正

嘔左幾獲終於有回報

Lets j!
馬迪正式轉會曼聯,據報轉會費為3500萬鎊+500萬鎊浮動條款。
無論如何,始終要感謝佢呢幾年為藍軍嘅付出,尤其是在車仔防中無大將之時回巢擔當起防守第一道可信賴的屏障。
至於佢留下來嘅防中位置,毫無疑問由巴卡約高頂上,法比當然也可以勝任,但防守效率是否足夠是另一個問題,碧加亦難以稱得上是box-to-box的合適人選。
特別是3-4-3陣式對2名中場的全面性和體能要求甚高,車仔現有兵源不足以應付多條戰線亦是今夏談論已久必須處理的問題。
外借山齊士的轉會傳得甚囂塵上,出售馬迪後相信球隊在轉會市場不會停下來,其實至今除了半被迫出售艾基查路拜查奧爾外,球隊在收購上的操作還是十分成功的,魯迪加、巴卡、莫拉達勢將成為球隊未來3-5年骨幹,所以車迷們就拭目以待吧!
最後私心講句,除了中場中外,個人最希望能見到貝查特回歸,希望傳聞可以成事吧。

十分成功

邊條撚樣寫,個腦生係個pat度?
馬杜迪13m ?

高層撚會買

Lets j!

因住空炮呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞