[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
仲有數天.......

我哋就係....

仲有數天.......

我哋就係....

見到希sir官宣

點會呀 佢黎軌之前都無打過343
而上季比賽中換人都有轉到352啦

唔好盲撐
上季有幾場傷moses牙朗
佢寧願用pedro打rwb moses打lwb就知佢都係好硬頸

Yes
上季好似無試過 352 424正選陣
係臨時變陣多

唔好盲反
上年贏得禁順 點會無啦啦轉陣啊

今年隊隊都強化 前四都好好

得一隊弱化,叫垃圾車

阿記唔見得比車好
熱狗都係原陣出擊
但雙曼真係好屈

阿狗一定比車好先隻新左閘有料到
仲要有拿卡迪錫只要唔放走山狗
絕對有力前三
熱狗除左獲加走左個陣仲係算完整
邊似車個陣咁差
如果傷是但一個 WB係咪踢424會好啲

干地=死打343既摩狗

唔好盲撐
佢寧願用pedro打rwb moses打lwb就知佢都係好硬頸

Yes
係臨時變陣多

唔好盲反

咪就係 個時贏咁多場無端端轉陣
轉陣輸左失分咪又俾你反

講緊翼衛傷果陣呀
對水晶宮同獌冇左對翼衛仲343咪輸左

唔好盲撐

Yes
係臨時變陣多

唔好盲反

得一隊弱化,叫垃圾車

阿記唔見得比車好
熱狗都係原陣出擊
但雙曼真係好屈

絕對有力前三
邊似車個陣咁差

車個陣唔差既
但一定要學熱刺放棄歐洲賽
但干地篇新聞已經冇灣轉
就係無左夏殺 垃圾車已經廢左一半

忍到10月

忍到10月

應該唔洗
我估佢月尾已經出得

忍到10月

到時唔知干地仲喺唔喺度

<<Hiddink - Homecoming>>

忍到10月

應該唔洗
我估佢月尾已經出得

仲要預佢大傷完需要時間上番力
班鬼佬當飲水係下個薜維爾

http://www.famouscfc.com/danny-drinkwater-to-chelsea/

唔好盲反

得一隊弱化,叫垃圾車

阿記唔見得比車好
熱狗都係原陣出擊
但雙曼真係好屈

絕對有力前三
邊似車個陣咁差

車個陣唔差既
但一定要學熱刺放棄歐洲賽
但干地篇新聞已經冇灣轉

明白打四線一定會仆街
但學熱狗放棄歐洲賽真係好撚柒
唉,唔明班高層諗乜,又唔係無錢,一味放人唔買人

熱狗打wembly 應該aim top4 算
有無人已經想像到比文尼沙拉強姦既畫面

想像到俾英超各隊輪姦
史毒又傷左?

入一球要
叉返電

干地=死打343既摩狗

唔好盲撐

Yes
係臨時變陣多

唔好盲反

咪就係 個時贏咁多場無端端轉陣
轉陣輸左失分咪又俾你反

講緊翼衛傷果陣呀
對水晶宮同獌冇左對翼衛仲343咪輸左

M朗傷左仲可以點轉陣
咪就係無左個左閘囉點轉4後陣啊大佬 仲要大家心個肚明雷斯雞曉呢啲一打4後就唔掂
當時架車行得順緊係希望郁得愈少愈好架啦 咪唯有試下其他人打唔打到個翼衛位而其他位置不變keep返個form囉 個concept其實無錯

呢個方案當然唔係最好 但有咩計姐 隊波既有能之士有限 換言之係 變化唔大

而更大既問題係 今季唔買人既話 都會係禁
社區盾
Tbo
Rudiger luiz cahill
Azp kante baka alonso
Cesc
Morata pedro
社區盾
Tbo
Rudiger luiz cahill
Azp kante baka alonso
Cesc
Morata pedro

干地話morata未ready
我估會打後備

文尼沙拉一人玩弄m朗一轉
M朗信心危機
從此變做新放題

唔好啊大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞