[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
馬杜迪13m ?

高層撚會買

咁撚平?

不過呢條友都30
馬迪正式轉會曼聯,據報轉會費為3500萬鎊+500萬鎊浮動條款。
無論如何,始終要感謝佢呢幾年為藍軍嘅付出,尤其是在車仔防中無大將之時回巢擔當起防守第一道可信賴的屏障。
至於佢留下來嘅防中位置,毫無疑問由巴卡約高頂上,法比當然也可以勝任,但防守效率是否足夠是另一個問題,碧加亦難以稱得上是box-to-box的合適人選。
特別是3-4-3陣式對2名中場的全面性和體能要求甚高,車仔現有兵源不足以應付多條戰線亦是今夏談論已久必須處理的問題。
外借山齊士的轉會傳得甚囂塵上,出售馬迪後相信球隊在轉會市場不會停下來,其實至今除了半被迫出售艾基查路拜查奧爾外,球隊在收購上的操作還是十分成功的,魯迪加、巴卡、莫拉達勢將成為球隊未來3-5年骨幹,所以車迷們就拭目以待吧!
最後私心講句,除了中場中外,個人最希望能見到貝查特回歸,希望傳聞可以成事吧。

十分成功

屌你老未平行宇宙

Lets j!

因住空炮呀

醉愛打丁!

Lets j!

D人嫌佢唔夠名氣姐
佢防守幾好
同埋15/16球季佢放d長波俾華dee走放得好靚
其實依家隊波無左哥狗
好需要有返個有遠射能力嘅中場
唔係嘅話對中下游好易老鼠拉龜攻唔入

Lets j!

D人嫌佢唔夠名氣姐
佢防守幾好

放長波都唔輪到佢啦
成個法比企係度
但而家前面冇左dc有長波都冇人衝

馬度迪呢條仆街先13m
有冇咁撚平啊

佢地本身有一齊踢過咩

Lets j!

D人嫌佢唔夠名氣姐
佢防守幾好

放長波都唔輪到佢啦
成個法比企係度
但而家前面冇左dc有長波都冇人衝

法比同佢2出1姐
如果唔係法比打攻中都唔會夠距離放長波
簡迪+飲水 可能仲勁過加巴卡

佢地本身有一齊踢過咩

馬迪走馬達黎
馬達走馬迪黎
飲水做第3第4中場not bad

但屌你老母傳泡菜仔真是要死全家1000次

件泡菜應該fake news
英人點搞

Lets j!

D人嫌佢唔夠名氣姐
佢防守幾好

有法比1/3vision 勤力 英人 三贏
有冇人好似vardy 下下衝接應係一個問題

其實打包埋華迪,馬列斯就解決哂問題
英人點搞

Barkley,aoc 一定要

左閘 如果真係無target就用巴巴算

打包依兩個我諗坐底都要100m
英人點搞

邊洗
莫拉達帶條女泥倫敦working holiday賣下波衫
日日拍拖
英人點搞

吓,巴克利同100分都要50m
英人點搞

吓,巴克利同100分都要50m

100分一年約咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞