[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
簽陳7黎打第3前鋒啦
morata同rudiger一樣衫
見到個轉會咁撚樣唔敢睇開季個場
星期二了

正選其實冇咩問題,係後備唔夠姐
達仔ig 頭髮開始長返啲

正選其實冇咩問題,係後備唔夠姐

2閘+柒頭安仲唔死

有頭髮先有信心

都長得幾快
地球已經好熱 請大家忍耐一下

不要開冷氣

地球涼返大家都有好處!

多謝合作

心靜自然涼 謝謝!
好想快啲社區盾
好想睇我轟正式比賽會踢啲咩出黎

熱身賽踢到亂撚晒,
究竟世三,柏度同笨蛋都未出得既時候,
干爹可唔可以調整到隊波踢返出水準
好想快啲社區盾
好想睇我轟正式比賽會踢啲咩出黎

熱身賽踢到亂撚晒,
究竟世三,柏度同笨蛋都未出得既時候,
干爹可唔可以調整到隊波踢返出水準

準備好爆血管

都長得幾快

快到有啲誇張喎

都長得幾快

快到有啲誇張喎

已經同蛆時期差唔多

都長得幾快

快到有啲誇張喎

已經同蛆時期差唔多

干地會唔會嬲
Breaking: Michy Batshuayi set to leave Chelsea on loan . He is not in Antonio Conte's plan . Monaco is interested in the player .

on9 咁得翻一個前鋒打乜?
Breaking: Michy Batshuayi set to leave Chelsea on loan . He is not in Antonio Conte's plan . Monaco is interested in the player .

信唔過
信唔過

睇真啲 係老鼠
簽多三個一隊翼/中場/前鋒,直接改名叫麻友係雞係公廁
簽多三個一隊翼/中場/前鋒,直接改名叫麻友係雞係公廁

老實講 邊個會肯黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞